detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kleopatra Ada Beach All Inclusive

Hotell Kleopatra Ada Beach All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Med utsikt över Kleopatrastranden
Detta hotell är totalt ombyggt och känns modernt. Det har ett bra läge precis vid Kleopatrastranden. Hotellets restaurang, med sittplatser både ute och inne, har en trevlig utsikt över stranden. Hotellet har även bar, hamam, gym och biljard. Det finns även ett trevligt poolområde med en väl avgränsad barnpool. Någon gång i veckan under högsäsong anordnar hotellet turkisk afton. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, snygga och modernt inredda rum. Standardrum med två separata sängar eller en mindre dubbelsäng. Några med möjlighet till en extrabädd (dessa rum har en dubbelsäng, och det blir ganska trångt). Familjerum som består av två sovrum (en mindre dubbelsäng och två separata sängar) med dörr i mellan, och ett rymligt badrum (badkar & duschkabin). Familjerummen ligger på översta våningen. Alla rum har klinkergolv, minibar (tom), satellit-tv, telefon och balkong. Badrummen är relativt små, men fina, och har duschkabin, toalett och hårtork.
Ett handikappsanpassat rum finns på förfrågan (en mindre tröskel mellan rummet och balkongen).

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, ljud från närliggande restauranger och barer samt en moské som kan uppfattas som störande. Byggt 2001, ombyggt och totalrenoverat 2012/13. En byggnad med totalt 86 rum. En trafikerad gata måste korsas för att man ska nå stranden. Stranden hotellet samarbetar med ligger ca 150 meter bort och har en enklare servering. Solstolar på stranden mot kostnad. Wifi i allmänna utrymmen (gratis). Uttagsautomat finns ca 100 m bort. Kassafack kostar ca 2 euro/dag (aug-17). Luftkonditionering på rummet ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 2€/per day (July 2017) )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. No. 222, 07 400, Alanya - Antalya, Turkiye

Telephone

:0090 242 513 78 43