detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kleopatra Ada

Säsong:

Hotell med rofullt läge
Hotellet är av enklare standard, men trevligt. Det ligger relativt rofullt till i kanten av västra Alanya, med närhet till havet. Perfekt för den som vill bo nära havet! Hotellet har ett litet poolområde med en trevlig bar, bufférestaurang, läsrum, minimarket, biljard, bastu, litet gym och hamam. Någon gång i veckan under högsäsong anordnar hotellet underhållning. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Enkla, klassiska och relativt små rum. Standardrum för två personer. Dubbelsäng eller två separata sängar. Familjerum för upp till fyra personer med ett sovrum och ett vardagsrum med två sängar i bäddsoffa (luftkonditionering endast i sovrummet). Alla rum har klinkergolv, minibar (tom), satellit-tv, telefon och liten balkong. Badrummen har dusch, toalett och hårtork. Ett handikappsanpassat rum (dörr 89 cm bred, hissdörr 80 cm bred, balkongen är för liten för en rullstol) finns på förfrågan.

Övrigt
Stads/turistområde med lokal trafik samt en moské som kan uppfattas som störande. Byggt 1996, renoverat 2010. Totalt 123 rum fördelade på två byggnader. Konferensmöjligheter. Trappor och nivåskillnader finns på hotellområdet men även ramper. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Wifi i rum och lobbyn (gratis). Uttagsautomat finns ca 100 m bort. Kassafack kostar ca 2 euro/dag (aug-17). Luftkonditionering på rummet ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
  • Hiss ( 2 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool

Strand

: Mot betalning