detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kleopatra Beach All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****  

Vid Kleopatrastranden
Ett enkelt men trevlig hotell med promenadavstånd till centrum och med Kleopatrastranden tvärs över gatan. Anläggningen består av tre byggnader och två poolområden, det ena med en vattenrutschkana* och det andra lite mindre och lugnare, nedsänkt mellan två byggnader (16 branta trappsteg). Här finns en bufférestaurang som serverar vällagad turkisk mat, bar, turkiskt bad, bastu och ett litet gym. Under högsäsong ordnar hotellet temamiddagar och underhållning någon gång i veckan. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Traditionella, ljusa, standardrum med två separata sängar eller en mindre dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, balkong (stora avstånd mellan spjälorna i räcket), minibar (tom), telefon och satellit-tv. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering i rummen ingår.

Övrigt
Turist/stadsområde med trafik samt en moské i närheten som kan uppfattas som störande. Det är relativt lyhört mellan rummen. Totalt 208 rum fördelat på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Obs! Ej så barnvänligt då hotellet ligger vid huvudgatan och hissarna är mycket små. Ramper finns i/kring huvudbyggnaden men kring de andra byggnaderna och dess poolområde är det många trappor, även för att nå hissarna. Hissen når inte det översta våningsplanet i en av byggnaderna. Uttagsautomat finns ca 100 m bort. 
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr). Vattenrutschkanorna har åldersgräns 11 år eller under uppsyn av förälder, öppen 10:00-12:30 & 15:00-17:00.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Kassafack på rummet ( ca 2 euro/dag )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( en vattenrutschkana )
: Mot betalning