detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kleopatra Dreams Beach All Inclusive

Hotell Kleopatra Dreams Beach All Inclusive

Säsong:

Omtyckt hotell med vuxen atmosfär vid Kleopatrastranden
Hotellet ligger precis vid den populära och vackra strandpromenaden som leder hela vägen in till centrum. För den som inte vill gå, stannar bussen precis utanför hotellet. På hotellet finns turkiskt bad, bastu, massage, frisör, bordtennis, minimarket och biljard. Trevligt poolområde med bar, solstolar och parasoller. Bufférestaurang. Temamiddagar anordnas någon kväll i veckan under högsäsong. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, klassiska rum inredda i mjuka, sofistikerade toner. Standardrum med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Familjerum för upp till fyra personer med ett sovrum med två sängar och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa. Familjerummen har endast en luftkonditioneringsapparat. Alla rum har satellit-tv, minibar (tom), laminatgolv och liten balkong (låga balkongräcken med glest mellan spjälorna). Badrum med duschkabin eller badkar, toalett och hårtork. Tre handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Övrigt
Turist/strandområde med genomfartstrafik och folkliv kan uppfattas som störande. Byggt år 2001/03, rummen renoverade 2013. Totalt 194 rum fördelat på två byggnader. Konferensmöjligheter. I entrén till hotellområdet är det en väldigt brant backe och det är trappsteg till stranden. En gata måste korsas för att man ska nå stranden. Gym och inomhuspool ligger i en separat byggnad. I denna byggnad finns det inte hiss. Uttagsautomat finns ca 100 m ifrån hotellet, vid polisstationen. Wifi i lobbyn och rummen (gratis). Kassafack kostar ca 10 euro/vecka (aug-17). Luftkonditionering på rummet ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 10 €/week (July 2017) )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kizlarpinari mah. Ataturk cad. Hasan Senli sok. No:2 07400 ALANYA

Telephone

:0090 242 511 86 50