detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kleopatra Royal Palm All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Familjehotell vid Kleopatrastranden
Ett hotell med bra läge vid Kleopatrastranden. Området runt hotellet är upprustat och det är trevliga promenadvägar in till centrum. Det finns tre pooler, varav en med två vattenrutschkanor (öppna 11:00-16:00) samt en separat barnpool. På hotellet finns bordtennis, biljard och turkiskt bad (maj-oktober). På baksidan av hotellet finns en trevlig trädgård med volleyboll, lekplats och solstolar. Hotellets restaurang, som har platser både inne och runt poolen, serverar vällagad turkisk mat. Under högsäsong anordnads ”Turkisk afton” två kvällar/vecka. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Stilfullt inredda rum med möbler i mörkt träslag som ger ett elegant intryck. Standardrum (ca 20-32 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng, några rum med möjlighet till en extrabädd i bäddfåtölj (lämplig för barn). Standardrum med havsutsikt (ca 35-40 kvm) för upp till tre personer, ligger i byggnaden närmast huvudgatan och stranden. Dessa består av ett sovrum och ett vardagsrum. Familjerum (ca 32-40 kvm) för upp till fyra personer, med ett sovrum som har två separata sängar eller en dubbelsäng, och ett vardagsrum med två extrabäddar i bäddfåtöljer (lämpliga för barn).
Alla rum har varierande planlösning och storlek. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (tom) och balkong (två familjerum och ett standardrum är utan balkong). Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch (familjerummen), hårtork och toalett. Två handikappanpassade standardrum finns på förfrågan (rullstol går ej att få ut på balkongen).

Övrigt
Turistområde med lokal trafik och en del busstrafik. Ljud från närliggande restauranger, folkliv och moské kan uppfattas som störande. Byggt 2003, renoverat 2012. Totalt 233 rum fördelade på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Hissen når inte konferensrummet som ligger under markplan samt två rum på översta våningen. Trappsteg och ramp till reception och strand. Hotellet är lyhört. Wifi finns på hela hotellområdet (gratis). Uttagsautomat finns ca 100 m från hotellet. Kassafack kostar ca 2 euro/dag (aug-17), luftkonditionering ingår. Solstolar och parasoller på stranden ingår inte.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 2€/day (July 2017) )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( två vattenrutschkanor )

Strand

  • Hotellstrand ( solstolar mot kostnad )
: Mot betalning