detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Monte Carlo All Inclusive

Hotell Monte Carlo All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****  

Både handikappvänligt och populärt
Detta handikappsvänliga hotell ligger i Obaområdet med ca fem minuters promenad till Måndagsmarkanden. För den som inte vill promenera efter den vackra strandpromenaden in till centrum så går det bussar som stannar i närheten av hotellet. Hotellområdet är trevligt och välskött. Det finns tre pooler, varav en barnpool och en med en vattenrutschkana. Hotellet har poolbar, bufférestaurang med sittplatser både inne och runt poolen, bastu, hamam, biljard och bordtennis. Under våren och hösten när det är lite svalare rekommenderas den mysiga lobbybaren för en drink innan man ger sig ut i Alanyas nattliv. Underhållning anordnas dagligen under högsäsong. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Trevliga rum inredda i vitt och mörkt trä. Standardrum för två personer med möjlighet till en extrabädd. Familjerum för fyra personer bestående av två rum och ett gemensamt badrum. Alla rum har två separata sängar eller en mindre dubbelsäng, satellit-tv, minibar (vatten ingår), heltäckningsmatta (endast 9 rum), laminat- eller klinkergolv och liten balkong. Badrummen har duschkabin med väggfast dusch, toalett och hårtork.
Det finns 15 handikappanpassade standardrum (5 rum med en mindre balkong) på förfrågan. Dessa rum har rymligare badrum som är utrustade med larmknapp till receptionen, handfat utan underskåp, vinklad badrumsspegel, handtag vid toalett, duschhörna med löstagbar dusch och duschstol. Badrumsdörr och dörren in till rummet är 100 cm i bredd. Några av dessa rum har connecting door till standardrummen (på förfrågan) och det är dessa handikappanpassade rum som saknar balkong. Rummen rymmer två personer (ingen extrabädd).

Övrigt
Turist/centrumområde med genomfartstrafik, folkliv och moské i närområdet kan uppfattas som störande. Byggt år 1994, löpande renoveringar. En byggnad med totalt 119 rum. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns ca 100 m ifrån hotellet. Kassafack kostar ca 1 euro/dag (aug-17). Luftkonditionering på rummet ingår. Wifi i lobbyn (gratis). Poolhandduk finns att hyra. Det finns tre hissar på området, varav en större som rymmer två normalstora rullstolar och med en dörr som är 100 cm i bredd. Hotellområdet är relativt flackt och ramper finns där det är trappor. Vid den ena poolen finns det även en hiss/lyft som hjälp för att komma i poolen. För att nå stranden måste en gata korsas, gångtunnel under vägen finns. Gratis solstolar och parasoller på stranden.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 1 € per day )
  • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( en vattenrutschkana )

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Oba göl Mevkii, Alanya - Antalya, Turkey

Telephone

:0090 242 514 06 52