detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Parador Beach All Inclusive

Säsong:

Omtyckt hotell med havsutsikt
Hotellet ligger vid huvudgatan i Alanya med stranden på andra sidan. Centrum når man efter en härlig promenad längs stranden. Det finns gott om butiker och restauranger i närområdet. Hotellet har en stor och ljus lobby med sittgrupper och bar. Det soliga och luftiga poolområdet med bar, ligger mot gatan men skärmas av med en del träd. Hotellet har restaurang, biljard, bordtennis och ordnar underhållning någon gång i veckan under högsäsong. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, fräscha rum inredda i ljust trä och med accenter i brunt och turkost. Standardrum med två separata sängar och möjlighet till en extrabädd (för barn under 12 år, bäddfåtölj). Större standardrum (Large room) med en dubbelsäng och möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Seaview suite är en något rymligare variant av dubbelrummen med plats för en soffa (extrabädd) och direkt havsutsikt. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (tom), laminatgolv och små balkonger. Alla balkonger har delvis havsutsikt så här kan man njuta av solnedgången och den vackra utsikten över Alanyas borg. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och närliggande moské som kan upplevas som störande. Byggt 1996, totalrenoverat 2014. En byggnad med totalt 80 rum. Trappor och nivåskillnader inom området. Wifi i lobbyn (gratis) och på rummen (mot kostnad). Uttagsautomat finns ca 50 m bort från hotellet. Kassafack kostar 3 euro/dag (aug-17), luftkonditionering ingår. En deposition på ca 20 euro tas ut för fjärrkontroll till tv och a/c.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 6 )
  • Hiss ( 2 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras ( MasterCard & Visa )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool

Strand

: Mot betalning