detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Savk

Hotell Savk

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****  

Direkt på Kleopatrastranden med underbar havsutsikt
Hotellet ligger med ingång från Atatürkgatan och har utsikt över Kleopatrastranden och det glittrande havet. Med denna utsikt blir även ett oväder ett vackert skådespel! Poolområdet är ljust och luftigt med ett härligt trädäck och jacuzzi och omges av träd och buskar och med direkt utgång till stranden. Hotellet har även barer, en restaurang som serverar frukost- och middagsbuffé med sittplatser både inne och runt poolen, hamam och bordtennis. Under högsäsong anordnas turkisk afton en gång i veckan. Vissa faciliteter/ aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, smakfulla men relativt små standardrum, ca 19-24 kvm, med två separata sängar eller en mindre dubbelsäng (ett fåtal rum). Några rum har möjlighet till en extrabädd. Alla rum har minibar (mot kostnad), satellit-tv, telefon, laminatgolv och liten balkong (klättervänliga balkongräcken). Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Alla rum har delvis havsutsikt.

Övrigt
Stads/ turistområde med trafik, närbelägna restauranger, ljud från hotellets egna underhållning samt en moské kan upplevas som störande. Byggt 1990, renoverat 2011. En byggnad med totalt 60 rum. Konferensmöjligheter. En del trappor inom hotellområdet. Solstolar och parasoller på stranden är mot kostnad. Wifi i lobbyn och i rummen (gratis). Uttagsautomat finns ca 50 m från hotellet. Kassafack kostar ca 10 euro/vecka (jul-17), luftkonditionering ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 2 )
  • Bar, utomhus ( 2 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost & middag )
  • À la carte ( poolbaren )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Saray Mah. Ataturk Caddesi No: 147

Telephone

:+90 242 513 40 31