Lägenheter Royal Palm (f.d. Akya)

https://www.detur.se/static/alanya_akya_apart_s_akya/alanya_akya_apart_s_00_akya.jpg

Säsong:

Välutrustade lägenheter vid Kleopatrastranden
Ett trevligt och välskött lägenhetshotell med utsikt över Kleopatrastranden. Precis utanför hotellet går den fina strandpromenaden som når hela vägen till centrum. I omgivningarna finns butiker och restauranger. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och trevliga tvårumslägenheter för upp till fyra personer. Ett sovrum med två separata sängar och vardagsrum med kokhörna. Ett fåtal lägenheter har en dubbelsäng och en enkelsäng i sovrummet. Extrabäddar i bäddfåtöljer (180 cm, rekommenderas till barn). Alla lägenheter har klinkergolv, satellit-tv, telefon, och balkong. Köksdel med två kokplattor, kylskåp, köksfläkt och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin, hårtork och toalett.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik och en del busstrafik. Ljud från en närliggande moské kan uppfattas som störande. Byggt 2003, renoverat 2014/15. En byggnad med totalt 45 lägenheter. Wifi finns i lobbyn (gratis). En större mataffär, Migros, finns ca 100 m ifrån hotellet. Uttagsautomat finns ca 150 m bort, vid polisstationen. Kassafack på rummen kostar ca 2 euro/dag och luftkonditionering ca 5 euro/dag (aug-17).
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 6 )
  • Hiss ( 1 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

  • À la carte

Strand

  • Hotellstrand ( ingen service vintertid )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kizlar Pinari Mahallesi, No:, Atatürk Blv. No:208, 07400

Telephone

:0090 242 511 10 55