Lägenheter Kleopatra Tower

https://www.detur.se/static/alanya_kleopatra_tower_apart_s_kltowr/alanya_kleopatra_tower_apart_s_00_kltowr.jpg

Säsong:

Lägenhetshotell med orientaliska influenser
Ett välbesökt och ljust lägenhetshotell med bra läge i Alanya. Hotellet ligger i ett område där både lokalbefolkning och turister rör sig. Här finns ett luftigt och soligt poolområde med bar, och en trevlig restaurang. Under högsäsong anordnar hotellet temamiddagar någon gång i veckan. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Lägenheterna
Spatiösa, enkelt inredda men trevliga lägenheter. Tvårumslägenheter för upp till fyra personer. Ett sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng samt ett kombinerat vardagsrum/pentry med extrabäddar i bäddsoffa. Enrumslägenheter (studio) för två personer med ett kombinerat sovrum/pentry. Enrumslägenheterna är nybyggda och därmed nyare och modernare än tvårumslägenheterna som är något slitna. Alla lägenheter har telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong. Pentry med två kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Alla lägenheter och balkonger är varierande i storlek och planlösning.

Övrigt
Turist/stadsområde med trafik samt en moské i närheten som kan uppfattas som störande. Hotellet ligger i en gatukorsning med genomfartstrafik. Byggt 1998, renoverat 2007. En byggnad med totalt 58 lägenheter. Wifi i restaurangen (gratis). Större mataffär ca 50 m från hotellet och uttagsautomat ca 200 m bort. Ägaren har en mindre hund som ofta rör sig fritt på hotellområdet. Kassafack kostar ca 15 euro/vecka och luftkonditionering ca 7 euro/dag (jul-17).
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i restaurangen )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 15€/week (July 2017) )

Restaurang / Bar

  • À la carte ( 08:00-24:00 )
  • Bar, utomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Saray mah. Mehmet Akif Ersoy caddesi No: 10, 07400 Alanya, Turkey

Telephone

:+90 242 512 84 52

Fax

:+90 242 512 84 22

E-post

:info@kleopatratower.com