detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Lavinia

Officiell hotellklassificering *** 

Lägenhetshotell med skön semesterkänsla
Ett trevligt, klassiskt lägenhetshotell som bjuder på en skön semesterkänsla. Det ligger på den östra sidan av Alanya och har endast ca 300 m till huvudgatan som leder hela vägen in till centrum. Personalen är väldigt omtyckt och gör allt för att gästerna ska trivas. Poolområdet känns fräscht och inbjudande. Efter ett dopp i poolen kan man koppla av i jacuzzin som finns bredvid. ”Turkisk afton” ordnas en gång i veckan under högsäsong. Hotellet har ett nybyggd och fin Spa-avdelning. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Enkla, traditionellt inredda tvårumslägenheter för upp till fyra personer. Alla lägenheter har sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng, extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet, telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong. Pentry med separat mathörna, enklare köksutrustning, kylskåp, två kokplattor och vattenkokare. Kaffebryggare finns att hyra. Fräscha badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Turist/stadsområde med trafik, en närliggande moské samt ljud från hotellområdet kan uppfattas som störande. Nivåskillnader inom området. Byggt 1995, löpande renoveringar. En byggnad med totalt 66 lägenheter. Uttagsautomat finns 200 m från hotellet och en större mataffär ca 300 m bort. Wifi finns över större delen av anläggningen (mot kostnad). Kassafack kostar ca 2 euro/dag och luftkonditionering ca 7 euro/dag (aug-17).
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, utomhus ( poolbar )
  • Bar, inomhus ( 1 )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool

Strand

: Mot betalning

Faciliteter

: Mot betalning