Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Oscar Boutique

Officiell hotellklassificering *** 

Litet hotell mitt i centrum
I ett smalt gränd bakom huvudgatan och med gamla stan ett kvarter bort ligger denna lilla oas. Ett perfekt hotell för den som sätter större värde på läget än standarden. Hotellet ligger lugnt till men med shopping, nöjesliv och restauranger ca 50 m bort. Hotellet är mycket uppskattat och personalen gör allt för att få gästerna att trivas. Hotellet har en mysig innergård med bar och restaurang omgivna av citrusträd. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Här finns flera rumstyper av olika planlösning och storlek.
Standardrum (ca 10-15 kvm) för två personer, små och traditionellt inredda, med två separata sängar eller en dubbelsäng. Dessa rum är äldre i standarden än övriga rumstyper, särskilt när det kommer till badrummen.
Superiorrum/familjerum (ca 20-30 kvm) för fyra personer, som antingen är två standardrum med en dörr emellan eller ett större standardrum.
Deluxerum (ca 15-25 kvm) för två personer och med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum är rymligare än standardrum och har en nyare inredning (varierande planlösning, några med sängloft).
Alla rum har telefon, satellit-tv och klinker- eller laminatgolv. Inga rum har balkong. Badrummen har toalett, duschkabin och hårtork. Rummen är av varierande standard. Luftkonditionering ksotar ca 5 euro/dag.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och folkliv. Totalt 42 rum fördelat på fem byggnader. Det är många trappor till några av rummen. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Uttagsautomat finns ca 50 m från hotellet. Ägaren har en mindre hund som ofta rör sig fritt på hotellområdet.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).
 


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost- & middagsbuffé )
  • À la carte ( 1 )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning

Faciliteter

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE