Hotell Oscar Boutique

https://www.detur.se/static/antalya_oscar_hotel_s_oscar/antalya_oscar_hotel_s_00_oscar.jpg

Säsong:

Litet hotell mitt i centrum
Ett perfekt hotell för den som sätter större värde på läget än standarden. Hotellet ligger lugnt till på en bakgata mitt i centrum med shopping, nöjesliv och restauranger runt omkring. Hotellet är mycket uppskattat och personalen gör allt för att få gästerna att trivas. Hotellet har en mysig innergård med ett litet poolområde (öppet maj-oktober), bar och restaurang omgivna av citrusträd. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Här finns flera rumstyper av olika planlösning och storlek. Standardrum (ca 10-15 kvm) för två personer, små och traditionellt inredda, med två separata sängar eller en dubbelsäng. Dessa rum är äldre i standarden än övriga rumstyper, särskilt när det kommer till badrummen. Superiorrum/familjerum (ca 20-30 kvm) för fyra personer, som antingen är två standardrum med en dörr emellan eller ett större standardrum. Deluxerum (ca 15-25 kvm) för två personer och med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum är rymligare än standardrum och har en nyare inredning (varierande planlösning, några med sängloft). Fyra av åtta Deluxerum har balkong (inga andra rum har balkong). Alla rum har telefon, satellit-tv och klinker- eller laminatgolv. Badrummen har toalett, duschkabin och hårtork. Rummen är av varierande standard.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och folkliv. Byggt 1990/2009, renoverat 2006. Totalt 42 rum fördelat på fem byggnader. Det är många trappor till några av rummen. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Poolhandduk finns att låna. Wifi finns på hela hotellområdet (gratis). Uttagsautomat finns ca 50 m från hotellet. Kassafack kostar ca 11 euro/vecka och luftkonditionering ca 5 euro/dag (aug-17). Ägaren har en mindre hund som ofta rör sig fritt på hotellområdet.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost- & middagsbuffé )
  • À la carte ( 1 )

Pooler

  • Pool
  • Barnpool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:ATATÜRK CAD 1302 SOK NO:12 ANTALYA / TURKEY

Telephone

:+90 242 243 1125

Fax

:+90 242 247 65 81

E-post

:info@oscarhotel.com.tr