detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Gloria Serenity

Hotell Gloria Serenity

Säsong:

Elegant, modernt och mycket trivsamt
Det här är hotellet för dig som uppskattar hög kvalitet och god service. Serenity är precis som det låter; lugn och harmoni i lyxförpackning och modern design. Boka med fördel behandlingar på den fantastiska Spa-anläggningen (min 16 år) med tillmötesgående och professionell personal. Barn är naturligtvis välkomna, men detta är framför allt ett hotell med "vuxensmak". En av hotellets utomhuspooler är fylld med saltvatten och här finns också en uppvärmd inomhuspool med vilstolar och en juicebar. Här erbjuds även andra aktiviteter som exempelvis aerobics, tennis och bowling. Hotellets buffé serverar dagligen turkiska specialiteter och här finns även à la carte-restauranger med bl.a. fransk och asiatisk mat. Gästerna på Gloria Serenity kan även nyttja en stor del av faciliteterna på systerhotellen Gloria Verde och Gloria Golf (mat & dryck mot avgift). Hotellet anordnar lättare underhållning och uppträdanden under högsäsong. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Stora, smakfullt inredda rum.
Superiorrum (ca 39 kvm) för två personer och möjlighet till en extrabädd. Havsutsikt mot tillägg (bokas som seaside). Superior laguna-rummen ligger alla på markplan med terrass och har utsikt mot pool.
Alla rum har två större separata sängar eller en dubbelsäng, satellit-tv, telefon, minibar (mot kostnad), liten sittgrupp, vattenkokare med te- & kaffetillbehör, parkettgolv och balkong eller markterrass. Badrum med jacuzzi, duschkabin, hårtork och toalett. Hotellet erbjuder nio olika sorters huvudkuddar att välja mellan. Tre handikappanpassade rum på förfrågan.

Golfinformation
För bokning av starttider för golfrundor måste Ni kontakta Detur på golf@detur.se eller på 08-723 46 00. Vi söker starttiderna och skriver in de bekräftade på en spelvoucher. Denna voucher måste tas med till golfklubben för att få spela. Gratis transport mellan Gloriahotellen och Glorias golfbanor. Bagagerum för golfbagar finns.

Övrigt
Strand/ turistområde nära golfbana. Byggt våren 2007, löpande renoveringar. Totalt 369 rum fördelade på en huvudbyggnad och 99 villor. Konferensmöjligheter. Wifi inom hela området, även på rummen (gratis). Snabbare uppkoppling mot tillägg. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns utanför hotellet. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång från mitten av jun- mitten av sept.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Antalya Airport - 40 km )
 • Strand ( strandläge )
 • Lokalt centrum ( Belek - 7 km )
 • Centrum ( Antalya - 50 km )

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 2007 )
 • Hiss ( endast i huvudbyggnaden )
 • Hissen når alla våningsplan
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

 • Barnpool
 • Pool

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Acisu mevkii Belek/ Antalya

Telephone

:+90 242 710 23 00