Granada Luxury Belek All Inclusive

https://www.detur.se/static/belek_granada_luxury_belek_s_grbel/belek_granada_luxury_belek_s_00_grbel.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***** 

Nybyggt familjehotell med närhet till centrum
Ett stort, nybyggt hotell som tilltalar de flesta men kanske mest barnfamiljer. Hotellet är lätt att känna igen på avstånd då hotellbyggnaden går i vitt och blått och har flera tinnar och torn, nästa som en sagoborg. Denna omges av en stor trädgård som huserar flera poolområden, bl.a. en enorm huvudpool, barnpool och en 50-meters bassäng samt en saltvattenspool med sandstrand (min. 16 år). Vid sidan av finns även en mindre vattenpark med sju vattenrutschkanor för vuxna och sex stycken för barn samt en "lazy river". I trädgården finns också en stor lekplats och det finns en barnklubb (ej svensktalande personal) som anordnar aktiviteter och lekar för olika åldersspann. På hotellområdet finns ett fint Spa, gym, haman, biljard, bordtennis, minigolf, tennisbana, bowling, butiker, nattklubb, flera barer, konditori, en buffé- och tre à la carterestauranger. Beleks centrum ligger på gångavstånd, men även bussar trafikerar i närheten. Till hotellets strand går det gratis transport varje timme i högsäsong. Vill man passa på att spel lite golf medan man är i Belek ligger Montgommery Golf Club ca 2 km bort och Gloria Golf Club och Cornelia Golf Club ca 3,5 km bort. Hotellets underhållningsteam anordnar lekar, motionspass och underhållning dagligen. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Spatiösa, välinredda och komfortabla rum.
Standardrum (ca 26-36 kvm) för upp till tre personer med en dubbelsäng och en enkelsäng/bäddsoffa.
Det finns två varianter av familjerum; familjerum & familjerum Deluxe.
Familjerummen (ca 50-60 kvm) består av två sovrum och ett badrum och är för fyra personer med en dubbelsäng och två enkelsängar.
Familjerum Deluxe (ca 65-75 kvm) för upp till fem personer, är två rejält tilltagna sovrum med var sitt badrum. Två dubbelsängar och en enkelsäng/bäddsoffa.
Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten, läsk och öl fylls på dagligen), vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering i rummen ingår. Denna är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.
Eco-rum (ca 24-26 kvm) för två personer med en dubbelsäng. Dessa rum är något mindre än standardrummen och saknar balkong.
Nio handikappanpassade standardrum finns på förfrågan.

Övrigt
Turist/naturområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde och underhållning kan ibland uppfattas som störande. En byggnad med totalt 872 rum. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns i centrum, ca 500 m ifrån hotellet (endast turkiska lira). Gratis transportservice till stranden under högsäsong.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr) och beroende på väderförhållanden.


Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Antalya - 33 km )
 • Strand ( 1,75 km )
 • Lokalt centrum ( Belek - 500 m )
 • Centrum ( Antalya - 42 km )

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 2017 )
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 6 )
 • Hiss
 • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

 • Inomhuspool
 • Barnpool
 • Pool
 • Pool med Vattenrutschkana
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:BELEK MAH. CUMHURIYET CAD. NO: 7/102 BELEK - SERIK - ANTALAYA

Telephone

:+90 242 715 20 26

Fax

:+90 242 715 20 26

E-post

:info@granada.com.tr