Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Kaya Belek inkl. 6 rundor golf ( Kaya Palazzo GC )

Kaya Belek inkl. 6 rundor golf ( Kaya Palazzo GC )

Säsong:

Officiell hotellklassificering *****  

Vackert hotell bredvid golfbanan med strandläge
Hotellet ligger vackert inbäddat vid pinjeskogen precis vid havet. Riu Kaya är ett bra alternativ för golfaren som har med sig familjen som inte spelar. Här finns många aktiviteter för både barn och vuxna, bland annat en fin inomhuspool, 22 tennisbanor, ett välutrustat gym, bordtennis, basket och barnklubb. Man kan även koppla av med Spa-behandlingar, turkiskt bad, hamam, bastu och massage. Hotellet är också populärt bland idrottsföreningar som gärna förlägger sina träningsläger hit. På hotellet råder en lättsam och informell stämning, liksom i den trivsamma bufférestaurangen. Det finns även flera barer och tre à la carte-restauranger (turkisk, asiatisk och italiensk). Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Spatiösa, ljusa, smakfulla standardrum. En dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd (två extrabäddar om minst två personer är under 12 år). Alla rum har satellit-tv, telefon, minibar (vatten & läsk ingår), laminatgolv och balkong. Badrummen har hårtork, duschkabin och toalett. Tio handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Golfinformation
Önskar ni spela golf under er semester ber vi er kontakta oss för bokning av starttider. Hör då av er till golf@detur.se eller på 08-723 46 00. De bekräftade starttiderna skrivs in på en så kallad voucher. Denna voucher måste medtas till golfklubben för att få spela. Kaya Palazzo Golf Club ligger precis i anslutning till hotellet ca 150 m. Bagagerum för golfbagar finns. I paketet ingår sex dagars obegränsad golf. Ni får sex reserverade teetimes före avresa, övriga önskade tider bokas på plats, i mån av plats på golfbanan.

Övrigt
Strand/naturområde. Byggt 1998, renoverat år 2011. 506 rum. Nivåskillnader och trappsteg förekommer inom hotellområdet. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn (kostnadsfritt) och på rummen (mot avgift). Poolhandduk finns att låna. Kassafack på rummet mot kostnad, ca 2 euro/dag (sep-17). Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång från mitten av jun- mitten av sept.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Antalya airport - 29 km )
  • Strand ( Own beach - 0 km )
  • Lokalt centrum ( Kadriye - 3 km )
  • Centrum ( Antalya - 38 km )

Allmänna faciliteter

Reception

Pooler

  • Inomhuspool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( 300 m )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Üçkum tepesi Mevkii, Belek - Antalya

Telephone

:+90 242 725 55 00

GOOGLE REMARKETING CODE