Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Club Mega Saray All Inclusive

Club Mega Saray All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering *****

Familjehotell vid Titanic Golf Club
Ett härligt hotell som ligger precis vid stranden, omgivet av många gröna parkområden. Hotellet är populärt hos de flesta som vill bo bekvämt och ha gott om faciliteter. Många barnfamiljer söker sig hit då det finns mycket för barnen att sysselsätta sig med, bl.a. barnpooler, tre vattenrutschkanor*, lekplats, minifotboll, minigolf, bordtennis, biljard och en barnklubb som ordnar aktiviteter för barn mellan 4-14 år (ej skandinavisktalande personal). Men givetvis finns här mycket som tilltalar även vuxna gäster, så som flera pooler varav en är endast för gäster över 16 år, 22 tennisbanor, Spa-anläggning, bastu, gym, nattklubb och några mindre butiker. Under våren och hösten finns även möjlighet att slappna av med en simtur i den uppvärmda inomhuspoolen. Hotellet har även ett flertal barer, konditori och ett stort restaurangutbud (både buffé och flera à la carte). Vill man ta sig till Kadriye som är närmsta centrum så stannar dolmusbussen utanför hotellet. Hotellets underhållningsteam anordnar lekar, motionspass och underhållning dagligen. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rum i huvudbyggnaden
Rummen ligger i någon av de två huvudbyggnaderna med närhet till restaurangerna och Spa-avdelning.
Bekväma och rymliga standardrum (ca 29 kvm) inredda i ljusa färger, med två enkelsängar eller en dubbelsäng, och möjlighet till en extrabädd. Rummen har heltäckningsmatta, telefon, satellit-tv, minibar (läsk och öl fylls på dagligen), balkong eller markterrass. Badrum med duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork.
Deluxe standard och Deluxe family
Dessa rum är den nyaste rumtypen på hotellet och ligger i byggnader precis bredvid huvudbyggnaden. Moderna och riktigt rymliga rum med utsikt mot trädgården inredda i blåa toner.
Deluxe standardrum (ca 36-42 kvm) har två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Rummen har heltäckningsmatta, telefon, satellit-tv, minibar (läsk och öl fylls på dagligen), balkong eller markterrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.
Deluxe family (ca 80 kvm) för upp till fem personer (minst ett barn under 12 år) har samma faciliteter som standard deluxerummen. Dessa består av två separata sovrum med var sitt badrum.
Swim up är rum på markplan med direktaccess till poolen. Dessa rum har laminatgolv.
Club standard och Club family
Dessa rum är de äldsta rummen på hotellet och ligger i separata byggnader runt omkring i trädgården. Rummen är trevligt inredda i ljusa färger.
Club standardrum (ca 29 kvm) har två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Rummen har heltäckningsmatta eller laminatgolv (markplan), telefon, satellit-tv, minibar (läsk och öl fylls på dagligen), balkong eller markterrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.
Club family (ca 42 kvm) för upp till fem personer (minst ett barn under 12 år) är i etage med två sovrum (öppet mellan våningsplanen) och ett badrum. Samma faciliteter som Club standardrummen. Några av rummen har små fönster samt att utsikten från balkongen/terrassen kan vara något begränsad p.g.a. arkitekturen.
Luftkonditionering ingår, denna är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Ljud från hotellets poolområde och underhållning kan ibland uppfattas som störande. Totalt 500 rum fördelade på två huvudbyggnader och ett flertal villabyggnader. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns utanför hotellentrén (endast turkiska lire).
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr) och beroende på väderförhållanden.
*Åldersgräns 12 år eller i förälders sällskap.

 


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 1992 )
 • Renoverat ( 2013 )
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3-4 )
 • Hiss ( 10 )
 • Hissen når alla våningsplan

Reception

 • Betalkort accepteras
 • Kassafack i receptionen
 • Kassafack på rummet
 • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Inomhuspool
 • Barnpool
 • Pool
 • Pool med Vattenrutschkana

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Kadriye Mah. Üçkum Tepesi cadd. No. 8, Belek, Antalya

Telephone

:+90 242 710 11 00

GOOGLE REMARKETING CODE