Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Zeynep Golf & Spa inkl. 7 green fee (Carya GC & National GC)

Zeynep Golf & Spa inkl. 7 green fee (Carya GC & National GC)

Säsong:

Officiell hotellklassificering *****  

Golf & Spa i härlig miljö
Ett smakfullt och modernt inrett hotell där fokus ligger på välbefinnande och service. Hotellet ligger inbäddat i grönskan från de omgivande pinjeskogarna och den populära golfbanan Carya Golf Club ligger på gångavstånd. Här finns gott om faciliteter så som bastu, gym, inomhuspool (uppvärmd vintertid), tre tennisbanor, biljard, bordtennis, motionspass m.m. För dem som inte vill spendera dagen på golfbanan eller om man vill skämma bort en sliten golfkropp så har hotellet ett stort och lyxigt spa. Det finns flera barer, en bufférestaurang och café. Hotellets underhållningsteam ordnar lättare underhållning ett par kvällar i veckan. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Bekväma, rymliga och inbjudande rum inredda i varma färger.
Standardrum (ca 40 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd eller två extrabäddar (minst ett barn under 12 år).
Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, telefon, heltäckningsmatta, satellit-tv, minibar (mot kostnad), balkong eller markterrass. Badrum med hårtork, duschkabin, toalett och badrockar. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Golfinformation
I paketet ingår fyra reserverade starttider, ytterligare tre tider (i mån av plats) kan reserveras på plats på Carya Golf Club & National Golf Club. Vi ber er kontakta oss för bokning av starttiderna. Hör då av er till golf@detur.se eller på 08-723 46 00. De bekräftade starttiderna skrivs in på en så kallad voucher. Denna voucher måste medtas till golfklubben för att få spela.
Carya Golf Club ligger ca 250 m ifrån hotellet. Transportservice finns till de flesta golfbanorna mot kostnad. Bagagerum för golfbagar finns.

Övrigt
Strand/turistområde i lugn miljö. Ljud från hotellets underhållning kan ibland uppfattas som något störande. En byggnad med totalt 180 rum. Incheckning sker på systerhotellet Zeynep Resort och därefter sker transport med golfbil till Zeynep Golf & Spa. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång från mitten av jun- mitten av sept.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Gäst under nyårsveckan
Hotellet arrangerar en nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.

Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår
  • Renoverat ( 2010/11 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
  • Hiss
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Inomhuspool

Strand

  • Hotellstrand ( ingen service vintertid )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Tasliburun Mevkii 07506 Belek - Serik / ANTALYA

Telephone

:00 90 242 725 41 80

GOOGLE REMARKETING CODE