Hotell Sentido Zeynep, 7 green fee (Carya & National)

https://www.detur.se/static/belek_sentido_zeynep_golf_and_spa_s_sentg/belek_sentido_zeynep_golf_and_spa_s_00_sentido.jpg

Säsong:

Golf & Spa i härlig miljö
Ett smakfullt och modernt inrett hotell där fokus ligger på välbefinnande och service. Hotellet ligger inbäddat i grönskan från de omgivande pinjeskogarna och den populära golfbanan Carya Golf Club ligger på gångavstånd. Här finns gott om faciliteter så som bastu, gym, inomhuspool (uppvärmd vintertid), tre tennisbanor, biljard, bordtennis, motionspass m.m. För dem som inte vill spendera dagen på golfbanan eller om man vill skämma bort en sliten golfkropp så har hotellet ett stort och lyxigt spa. Det finns flera barer, en buffé- och en à la carterestaurang (italiensk) och café. Hotellets underhållningsteam ordnar lättare underhållning ett par kvällar i veckan. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Bekväma, rymliga och inbjudande rum inredda i varma färger.
Standardrum (ca 40 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd eller två extrabäddar (minst ett barn under 12 år).
Alla rum har en dubbelsäng eller två separata sängar, telefon, heltäckningsmatta, satellit-tv, minibar (mot kostnad), balkong eller markterrass. Badrum med hårtork, duschkabin, toalett och badrockar. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Golfinformation
I paketet ingår fyra reserverade starttider, tre tider till kan reserveras på plats på Carya Golf Club & National Golf Club. Vi ber er kontakta oss för bokning av starttiderna. Hör då av er till golf@detur.se eller på 08-723 46 00. De bekräftade starttiderna skrivs in på en så kallad voucher. Denna voucher måste medtas till golfklubben för att få spela.
Carya Golf Club ligger ca 250 m ifrån hotellet. Transportservice finns till de flesta golfbanorna mot kostnad. Bagagerum för golfbagar finns.

Övrigt
Strand/turistområde i lugn miljö. Ljud från hotellets underhållning kan ibland uppfattas som något störande. Byggt 2011, renoverat 2016. En byggnad med totalt 180 rum. Incheckning sker på systerhotellet Zeynep Resort och därefter sker transport med golfbil till Zeynep Golf & Spa. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Wifi finns inom hela området (gratis). Kassafack på rummet mot kostnad (prisuppgift saknas), luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång från mitten av jun- mitten av sept.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).
Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår
 • Renoverat ( Latest winter 2010/2011 )
 • Hiss
 • Hissen når alla våningsplan
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

 • Inomhuspool

Strand

 • Hotellstrand ( ingen service vintertid )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Tasliburun Mevkii 07506 Belek - Serik / ANTALYA

Telephone

:00 90 242 725 41 80

Fax

:00 90 242 725 42 00

Golf & Spa i härlig miljö
Ett smakfullt och modernt inrett hotell där fokus ligger på välbefinnande och service. Hotellet ligger inbäddat i grönskan från de omgivande pinjeskogarna och den populära golfbanan Carya Golf Club ligger på gångavstånd. På hotellet finns gott om faciliteter så som bastu, gym, inomhuspool (uppvärmd vintertid), tre tennisbanor, biljard, bordtennis, motionspass m.m. För dem som inte vill spendera dagen på golfbanan eller om man vill skämma bort en sliten golfkropp så har hotellet ett stort och lyxigt spa. Det finns flera barer, en buffé- och en à la carterestaurang (italiensk) och café. Hotellets underhållningsteam ordnar lättare underhållning ett par kvällar i veckan. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Bekväma, rymliga och inbjudande rum inredda i varma färger. Standardrum för två personer med möjlighet till en extrabädd eller två extrabäddar (minst ett barn under 12 år). Alla rum har en dubbelsäng eller två separata sängar, telefon, heltäckningsmatta, satellit-tv, minibar (mot kostnad), balkong eller markterrass. Badrum med hårtork, duschkabin, toalett och badrockar. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Golfinformation
Carya, en av de bästa banorna i Belek, ligger bara 250 meter från hotellet. Banan är byggd för att efterlikna en engelsk golfbana. Banan har varierande svårigheter, och kan på sina ställen vara ganska utmanande. Du kan även prova att spela i floodlight på kvällen, men då måste du betala för en extra runda enligt ordinarie prislista. Floodlight ingår inte i paketpriset.
National ligger cirka 5 km från hotellet, och är även den är utmanande eftersom den smala banan inte är särskilt förlåtande om man slår lite snett. National påminner om en svensk skogsbana.

För bokning av starttider för golfrundor måste Ni kontakta Detur på golf@detur.se eller på 08-723 46 00. Vi söker starttiderna och skriver in de bekräftade på en spelvoucher. Denna voucher måste tas med till golfklubben för att få spela. Carya Golf Club ligger ca 250 m ifrån hotellet. Transportservice till de flesta golfbanorna. Bagagerum för golfbagar finns. I paketet ingår fyra reserverade teetimes, tre tider till kan reserveras på plats.

Övrigt
Strand/turistområde i lugn miljö. Ljud från hotellets underhållning kan uppfattas som störande. Byggt 2011, renoverat 2016. En byggnad med totalt 180 rum. Incheckning sker på systerhotellet Zeynep Resort och därefter sker transport med golfbil till Zeynep Golf & Spa. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Wifi finns inom hela området (gratis). Kassafack på rummet mot kostnad (prisuppgift saknas), luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång från mitten av jun- mitten av sept. Hotellet arrangerar en nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).
Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår
 • Renoverat ( Latest winter 2010/2011 )
 • Hiss
 • Hissen når alla våningsplan
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

 • Inomhuspool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Tasliburun Mevkii 07506 Belek - Serik / ANTALYA

Telephone

:00 90 242 725 41 80

Fax

:00 90 242 725 42 00