detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Sueno Belek obegränsad golf

Hotell Sueno Belek obegränsad golf

Ett utpräglat golfhotell med hög standard
Inget annat golfhotell har bättre läge än Sueno för en golfare. Från hotellet tar man enkelt hissen ned till klubbhuset och sedan kan golfsemestern börja. Från flertalet rum har man en storslagen utsikt över de två 18-hålsbanorna, men även för dem som inte spelar golf finns det gott om aktiviteter; biljard, biograf, vattengymnastik, aerobics, basket och två tennisbanor. Det finns också ett fitnesscenter och bastu, hamam och en kombinerad inom- och utomhus pool. Hotellet har en trevlig bufférestaurang och flera barer. Hotellets gäster kan även använda alla faciliteterna på systerhotellet Sueno Deluxe som ligger bredvid. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, trevliga rum inredda beigt, ljusbrunt och orange. Standardrum med två separata sängar eller dubbelsäng och möjlighet för en extrabädd. Alla rum har heltäckningsmatta, liten sittgrupp, vattenkokare med te- och kaffetillbehör, telefon, minibar (läsk & öl ingår), satellit-tv och balkong. Badrum med hårtork, toalett och badkar med dusch. Seniorrum har samma faciliteter som dubbelrummen men är större och har en separat sittdel med soffa och några rum har även separat toalett. Alla rum är rökfria. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Golfinformation
Önskar ni spela golf under er semester ber vi er kontakta oss för bokning av starttider. Hör då av er till golf@detur.se eller på 08-723 46 00. De bekräftade starttiderna skrivs in på en så kallad voucher. Denna voucher måste medtas till golfklubben för att få spela. Bagagerum för golfbagar finns. I bokning ingår 4 reserverade tider på sueno golf course (2 pines, 2 dunes), resterande önskade tider bokas på plats via hotellet i mån om plats.

Sueno Golf Club
Klubben består av de två 18-hålsbanorna Pines och Dunes. Det är två skogsbanor, varav Dunes är den lättare och kortare; par 69 på knappt 5 300 m från gul tee. Banan har en trevlig layout med ganska många doglegs. Mest minnesvärt är kanske det fina 9:e hålet med greenen strax utanför hotellet, med ett läckert inspel. Andra varvet börjar lika bra med ett kort men svårt par 4:a där allt hänger på rätt uppställning och sikte. Avslutningen på Dunes är också riktigt bra, både 17:e och 18:e hålet håller hög klass.
Pines däremot är en svår bana, inget för nybörjaren. Den påminner nästan om en linksbana i Skottland - fast den ligger i skogen. Redan på ettan möts man av rejäla pucklar som kan få bollen att studsa antingen åt höger eller åt vänster, eller med lite tur rakt fram. Pines är en par 72:a på över 6 000 m, så det går inte att hålla igen. Här finns många riktigt bra golfhål och skicket på banan är utmärkt. På sina håll får man nästan en "urskogskänsla". Minnesvärda är framför allt 7:an och 8:an, liksom avslutningen på ronden. Sammantaget är Pines och Dunes roliga och spännande att spela och de kompletterar varandra väl. Inte blir det sämre av att man från klubbens egna hotell och tar hissen ner till klubbhuset!

Övrigt
Naturområde. Byggt år 2007. 174 rum. Nivåskillnader och trappsteg inom hotellområdet. Konferensmöjligheter. Gratis wifi över hela hotellet. Poolhandduk finns att låna. Hotellet erbjuder gratis transport mellan Sueno Gold och Sueno Deluxe. Uttagsautomat finns på hotellet. Kassafack och luftkonditionering på rummen ingår. Hotellet arrangerar en nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Antalya airport - 30 km )
 • Strand ( 400 m )
 • Lokalt centrum ( Kadriye - 3 km )
 • Centrum ( Antalya - 40 km )

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 2007 )
 • Hiss ( 2 )
 • Hissen når alla våningsplan
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 8 )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation

Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Antalya airport - 30 km )
 • Strand ( Own beach - 0,4 km )
 • Lokalt centrum ( Kadriye - 3 km )
 • Centrum ( Antalya - 40 km )

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 2007 )
 • Hiss ( 2 )
 • Hissen når alla våningsplan
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 8 )

Pooler

 • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation