Sirene 1 Pasha +1Sultan + 1Carya + 1 National

https://www.detur.se/static/belek_sirene_belek_hotel_s_sir1p1s1cn/belek_sirene_belek_hotel_s_00_sir2p.jpg

Säsong:

Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Antalya Airport - 25 km )
 • Strand ( own beach - 0 m )
 • Lokalt centrum ( Kadriye - 6 km )
 • Centrum ( Antalya - 40 km )

Reception

Pooler

 • Inomhuspool
 • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation

Stor och elegant anläggning för både golfare och barnfamiljer
Ett omtyckt hotell hos golfare, barnfamiljer eller de som bara vill koppla av på en förstklassig semesteranläggning. Här finns en stor inbjudande trädgård med två poolområden och fem vattenrutschkanor*. Det finns även sex tennisbanor, en stor Spa-anläggning, bastu, fint gym, massage, inomhuspool, bordtennis, biljard, nattklubb och flera små butiker etc. Antalya Golf Club med sina två 18-hålsbanor ligger på bekvämt avstånd. Vill man ta sig till Kadriye stannar dolmusbussen utanför hotellet. Hotellet har även flera barer, konditori och restauranger (både buffé och flera à la carte). Hotellet anordnar lättare underhållning dagligen. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Spatiösa standardrum (bokas som standard junior svit) inredda i purpur och gråa toner med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Alla rum har satellit-tv, telefon, kassaskåp, minibar (vatten & läsk ingår), separat sittdel och heltäckningsmatta (huvudbyggnaden) eller trägolv (villorna). Badrum med toalett, hårtork och badkar med dusch. Ett handikappanpassat rum (badrumsdörren är endast 70 cm bred) finns på förfrågan. Terrace suite för två personer med möjlighet till en extrabädd är ett rum som passar dem som vill ha gott om plats. Det består av ett stort sovrum och ett rejält vardagsrum. Superior Deluxe rum för upp till fyra personer ligger i villorna och består av två rum och ett gemensamt badrum (det ena sovrummet är ganska litet och har en enkelsäng och en soffa). Villa Lale Suite för upp till fyra personer ligger även de i villorna och består av två rejäla sovrum (i två våningsplan) och ett gemensamt badrum. Alla rum är rökfria.

Golfinformation
Önskar ni spela golf under er semester ber vi er kontakta oss för bokning av starttider. Hör då av er till golf@detur.se eller på 08-723 46 00. De bekräftade starttiderna skrivs in på en så kallad voucher. Denna voucher måste medtas till golfklubben för att få spela. Förvaringsrum för golfutrustning finns. I bokningen ingår fyra reserverade starttider; en på Pasha, en på Sultan, en på Carya och en på National. Transfer ingår till samtliga banor undantaget Carya. Spel i floodlight på Carya ingår inte i paketet.

Övrigt
Turist/strandområde. Byggt 1998/2001, renoverat 2011/12. Totalt 426 rum fördelade på en huvudbyggnad (6 vån) och fem villabyggnader (2-3 vån). Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Var man blir placerad meddelas vid ankomst. Konferensmöjligheter. Wifi över hela anläggningen (gratis). Poolhandduk finns att låna. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr)och beroende på väderförhållanden.
*Åldersgräns 12 år eller i förälders sällskap, öppna maj-sep där utöver beroende på vädret.


Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Antalya Airport - 25 km )
 • Strand ( strandläge )
 • Lokalt centrum ( Kadriye - 6 km )
 • Centrum ( Antalya - 40 km )

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

 • Inomhuspool
 • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation