detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Club Salima

Säsong:

Lugnt läge och inbäddat i grönska
Hotellområdet består av massor av mindre, vita byggnader omgivna av en stor frodig trädgård men gott om träd, buskar och med mycket yta och grönområden. Här finns många ställen att finna både sol och svalkande skugga. I trädgården finns även två poolområden varav ett med två vattenrutschkanor, ett hamam, fyra tennisbanor och en amfiteater där hotellets underhållningsteam brukar ordna uppträdanden på kvällstid (högsäsong). Hotellet har en fin privat strand med gratis solstolar, beachvolleyboll och en stor brygga. På området finns även flera barer, nattklubb, en buffé- och en à la carterestaurang (fisk & skaldjur), café, gym, minifotboll, biljard, bordtennis, lekplats och barnklubb (ej svensktalande). Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, klassiskt inredda rum. Standardrum (ca 21 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd i soffa. Familjerum (ca 30 kvm) för upp till fyra personer bestående av två sovrum, ett större och ett mindre (skjutdörr mellan rummen), det mindre med en våningssäng. Familjesviter (ca 37 kvm) för upp till fyra personer med två lika stora sovrum. Båda familjerumstyperna kan ta upp till fem personer om det endast är två vuxna (från 12 år) i rummet. Juniorsviter (ca 37 kvm) för fyra personer. Dessa rum består av två sovrum och ett vardagsrum. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår) och balkong eller markterrass. Badrummen har toalett, duschkabin och hårtork. Fyra handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Övrigt
Strand/naturområde med genomfartstrafik. Byggt 1989, löpande renoveringar. Totalt 411 rum fördelat på en huvudbyggnad (inga rum i denna) och ett stort antal mindre byggnader. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Wifi finns i lobbyn (gratis). Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns precis utanför hotellområdet. Bussar till Kemer och Antalya stannar precis utanför hotellet. Hotellet erbjuder barnvaktsservice (ej svensktalande) mot kostnad.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning