detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell L’ancora Beach

Hotell L’ancora Beach

Säsong:

Strandläge och mitt i centrum
L´ancora Beach är ett hotell som passar dem som vill bo centralt och ha nära till allt. Hotellet har ett fint läge precis vid stranden. Den vackra marinan ligger inte långt bort. I omgivningarna finns gott om butiker och resturanger. På hotellområdet finns flera barer, en bufférestaurang med sittplatser både inom- & utomhus, Spa, hamam, gym, biljard och bordtennis. Poolområdet ligger på en innergård mellan de båda hotellbyggnaderna och det känns mer som en inomhuspool trots att den inte har något tak. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, trevliga och traditionellt inredda rum av varierande storlek. Standardrum för två personer (ca 16-25 kvm) inredda i beigea toner, några med möjlighet till en eller två extrabäddar. Comfortrum (ca 18-25 kvm) är nyrenoverade standardrum inredda i cream och blått. Några av dessa rum har centralstyrd luftkonditionering (övriga rum har individuell inställning). Familjerum röf upp till fem personer (ca 35 kvm) med två sovrum och ett badrum. Alla rum har en dubbelsäng eller två separata sängar, telefon, satellit-tv, minibar (tom), vattenkokare, laminatgolv och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Promorum är standardrum som saknar balkong och med sämre utsikt.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik, ljud från folkliv och ifrån hotellets poolområde som kan uppfattas som störande. Byggt 1989, delvis renoverat 2016. Totalt 134 rum fördelat på två byggnader. Konferensmöjligheter. Wifi finns över hela anläggningen (mot kostnad). Poolhandduk finns att låna (deposition). Kassafack på rummen mot kostnad (prisuppgift saknas), luftkonditionering ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool
  • Barnpool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Deniz Cad. No. 39, Kemer/Antalya, Turkey

Telephone

:+90 242 814 22 85