Hotell Grand Seker All Inclusive

https://www.detur.se/static/side_grand_seker_hotel_s_gseker/side_grand_seker_hotel_s_00_gseker.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Fin strand och flera pooler
Hotellanläggningen består av ett flertal byggnader och i mellan dessa hittar man poolområden, bufférestaurangen och gräsmattor för bus eller avkoppling. Det finns flera pooler; en där det är aktiviteter och underhållning, en för dem som vill ha lugn och ro och en lite mindre med fyra vattenrutschkanor. Dessutom finns det en inomhuspool. Vid den långgrunda stranden finns gratis solstolar för hotellets gäster. Andra faciliteter som finns på området är bl.a. barer, Spa, hamam, litet gym (enkel utrustning), bordtennis, en tennisbana, lekplats, barnklubb (ej svensktalande) och nattklubb (öppen ett par dagar i veckan). Det anordnas även underhållning och aktiviteter dagligen under högsäsong. Utanför hotellområdet finns butiker, restauranger och det går bussar till Side centrum. Några faciliteter/aktiviteter är mot kostnad.

Rummen
Rymliga och ljusa rum, traditionellt inredda. Standardrum (ca 20 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd för barn under 12 år. Två varianter av familjerum som rymmer fyra personer. Den ena varianten är ett större standardrum med två extrabäddar i en våningssäng (ca 24 kvm, bokas som familjerum med våningssäng) den andra bestående av ett större och ett mindre sovrum med ett gemensamt badrum (ca 36 kvm, bokas som family connectionroom). Alla rum har laminatgolv, telefon, satellit-tv, minibar (vatten ingår vid ankomst) och balkong (varierande storlek). Badrummen är relativt små och har badkar med dusch eller duschkabin (ett fåtal rum), toalett och hårtork. Det finns fyra handikappanpassade rum på förfrågan (badrumsdörren är 75 cm bred).

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Ljud från närliggande moské och hotellets eget poolområde kan uppfattas som störande. Byggt 2000, löpande renoveringar. Totalt 389 rum fördelat på sju byggnader. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn (gratis) samt i rummen (mot kostnad). Kassafack kostar ca 2 euro/dag (aug-17). Luftkonditionering på rummet ingår. Uttagsautomat finns ca 100 m ifrån hotellet. Poolhandduk finns att hyra.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt/nov-apr)och beroende på väderförhållanden.


Faciliteter

Avstånd

Reception

  • Kassafack på rummet ( 2 € per day )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool ( fyra vattenrutschkanor )
  • Pool med Vattenrutschkana
  • Inomhuspool
  • Barnpool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Evrenseki beldesi Manavgat / Antalya

Telephone

:+ 90 242 763 84 20

Fax

:+ 90 242 763 84 19

E-post

:sales@grandsekerhotel.com.tr