Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Horus Paradise Luxury Resort All Inclusive

Horus Paradise Luxury Resort All Inclusive

Säsong:

 Officiell hotellklassificering *****

Här har du semester i ett egyptiskt tempel!
En fantastisk och förstklassig, anläggning på över 80 000 kvm med influenser från Egypten. Hotellet består av en huvudbyggnad, två större byggnader och några mindre radhusliknande längor utspridda i den gigantiska trädgården, där det är lätt att hitta en egen plats att koppla av på. Här finns flera pooler, varav en med vattenrutschkanor* och en inomhus, samt en privat strand. Det finns gott om restauranger, en buffé-, tre à la carte (italiensk, mexikansk & turkisk), och flera barer. Hotellet har en fin Spa-anläggning, fitnesscenter, bastu, hamam, en tennisbana, vattensporter m.m. Det finns ett litet underhållningsteam som ordnar aktiviteter under dagen (ej svensktalande). Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad. Utanför området finns gott om butiker, restauranger och det är gångavstånd in till centrala Side.

Rummen
Rum i huvudbyggnaden
Standardrum (bokas som Hotel STD landview/seaview, ca 25-30 kvm) för två personer, är lyxiga, bekväma och rymliga rum inredda i mörka träslag och med textilier i guld och bordeaux. Rummen har två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd, laminatgolv, minibar (vatten & läsk ingår), satellit-tv, soffa och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrum med badkar med dusch, toalett och hårtork. Luftkonditioneringen i huvudbyggnaden är centralstyrd och brukar vara igång mitten av juli-mitten av sept. med tidsbegränsningar.
Rum i de två Resortbyggnaderna
Resortbyggnaderna är två nybyggda femvåningslängor som ligger nedanför huvudbyggnaden. Dessa innehåller fina, ljusa och modernt inredda rum.
Standardrum (bokas som Superior STD, ca 25-30 kvm) för två personer och med möjlighet till en extrabädd.
Familjerum (bokas som Resort Family, ca 41-53 kvm) för fyra personer bestående av två sovrum med dörr emellan och ett gemensamt badrum.
Suite (ca 45-73 kvm) för två personer och med möjlighet till en extrabädd. Dessa rum består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en sittgrupp.
Alla rum har två enkelsängar eller en dubbelsäng, heltäckningsmatta, telefon, minibar (vatten & läsk ingår), satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.
Rum i de mindre sidobyggnaderna
Standardrum med direkt havsutsikt (bokas som Beach room, ca 22-28 kvm), ligger i längan närmast havet. Dessa rum är nyrenoverade och bekvämt inredda i svala färger. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd, klinkergolv, minibar (vatten & läsk ingår), satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Då trädgården är stor blir avståndet till huvudbyggnaden ganska långt.
Standardrum med trädgårdsutsikt (bokas som Garden standard, ca 23 kvm) ligger i sidobyggnaderna till höger om huvudbyggnaden, omgivna av träd och buskar. Dessa rum är ljusa och lite mer stramt inredda än övriga rum. Rummen är utrustade med två enkelsängar eller en dubbelsäng, klinkergolv, minibar (vatten & läsk ingår), satellit-tv och balkong eller terrass. Badrum med duschkabin (ett fåtal rum med badkar), toalett och hårtork.
Familjerum för fyra personer (bokas som Garden Family Room, ca 44 kvm) består av två standardrum med en dörr emellan och ett badrum.

Alla rumstyper är rökfria. Det finns två handikappanpassade rum i huvudbyggnaden (hotel SDT seaview) samt fyra rum i sidobyggnaderna (Garden standard) på förfrågan.

Övrigt
Strand/turistområde med lokal trafik. Totalt 680 rum fördelade på en huvudbyggnad, två sidobyggnader (Resort) och ett flertal mindre sidobyggnader (Garden & Beach). Huvudbyggnaden är åtta våningar och sidobyggnaderna tre till fyra våningar. Garden & Beachbyggnaderna saknar hiss. Stora avstånd inom hotellområdet. Även många nivåskillnader och trappsteg inom området, det finns dock ganska bra med vägar runt (vägarna är stenbelagda och knöliga, kan vara jobbiga att rulla långt på med rullstol, rullator eller barnvagn) och ramper. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns ca 300 m ifrån hotellet.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr)och beroende på väderförhållanden.
*Totalt fyra vattenrutschkanor, en för barn 3-6 år och tre för barn över 7 år, eller i förälders sällskap. De har öppet begränsade tider på dagen.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Inomhuspool
  • Barnpool
  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Side Mah. Inönü Bulvari No : 35/1 07330, Side-Antalya

Telephone

:+90 242 753 39 00

GOOGLE REMARKETING CODE