Iz Flower Side Beach All Inclusive

https://www.detur.se/static/side_iz_flower_side_beach_s_izflow/side_iz_flower_side_beach_s_00_izflow.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****

Populärt familjehotell med privat strand och stort poolområde
Hotellet passar dem som vill bo nära stranden och ha gott om faciliteter. Här finns en privat strand med gratis solstolar, ett stort poolområde och en separat pool med två vattenrutschkanor*, samt en lummig trädgård. På hotellområdet finns flera barer, en bufférestaurang och à la carte restauranger (öppna från 20/6-15/10). Det finns även flera små butiker, bastu, hamam, Spa, biljard, bordtennis, gym, strandvolleyboll, barnklubb (ej svensktalande), lekplats etc. Under högsäsong, 15/5-15/10, har hotellet ett aktivitetsteam som anordnar aktiviteter och underhållning både på dag- och kvällstid. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, trevliga och traditionellt inredda rum.
Standardrum (ca 15-17 kvm)för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd för ett barn (under 12 år).
Familjerum (ca 35 kvm) för upp till fyra personer (varav minst en person under 12 år). Ett separat sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng och ett vardagsrum med en enkelsäng samt en bäddfåtölj.
Alla rum har minibar (vatten ingår), klinkergolv (några standardrum på översta våningen med laminatgolv), telefon, satellit-tv, vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong. De små badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria. Standardrum och familjerum ligger i var sin byggnad. Luftkonditioneringen ingår.
Två handikappanpassade standardrum finns på förfrågan (Det finns gott om ramper men en rullstolsburen person kan behöva viss assistans för att ta sig runt på området då det är kuperat.)

Övrigt
Turistområde med trafik och ljud från närliggande restauranger och barer som ibland kan vara störande. Totalt 259 rum fördelade på två byggnader. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna, byte mot kostnad. Ett par barnvagnar (sittvagn) finns att hyra. Uttagsautomat finns på huvudgatan, ca 500 m från hotellet.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt/nov-apr)och beroende på väderförhållanden.
*Öppnar i slutet av april, åldersgräns 6 år eller under uppsyn av föräldrar. Öppna kl. 10:00-12:00 & 14:00-16:00.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 1996 )
 • Renoverat ( löpande renoveringar )
 • Hiss ( i båda byggnaderna )
 • Hissen når alla våningsplan
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 9 )

Reception

 • Kassafack på rummet ( ca 1,5 €/dag )
 • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
 • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Pool
 • Pool med Vattenrutschkana
 • Barnpool

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Side - Kumköy 07330 Antalya Turkey

Telephone

:+90 242 756 04 44

Fax

:+ 90 242 756 10 71

E-post

:info@izflowerhotel.com

Officiell hotellklassificering **** 

Populärt familjehotell med privat strand och stort poolområde
Hotellet passar dem som vill bo nära stranden och ha gott om faciliteter. Hotellet har en privat strand med gratis solstolar, ett stort poolområde och en separat pool med två vattenrutschkanor**, och en lummig trädgård. På hotellområdet finns flera barer, en bufférestaurang och à la carte restauranger (öppna från 15/5-15/10). Det finns även flera små butiker, bastu, hamam, spa, biljard, bordtennis, gym, strandvolleyboll, barnklubb (ej svensktalande), lekplats etc. Under högsäsong, 15/5-15/10, har hotellet ett aktivitetsteam som anordnar aktiviteter och underhållning både på dag- och kvällstid. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Standardrum för två personer med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd för ett barn (under 12 år). Familjerum för upp till fyra personer (varav minst en person under 12 år) med ett separat sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och ett vardagsrum med enkelbädd samt en bäddfåtölj. Alla rum är ljusa och traditionellt inredda. De har minibar (vatten ingår), klinkergolv (några standardrum på översta våningen med laminatgolv), telefon, satellit-tv, vattenkokare med te- & kaffetillbehör och balkong. De små badrummen har badkar med väggfast dusch (några rum på översta våningen har duschkabin), toalett och hårtork. Alla rum är rökfria. Standardrum och familjerum ligger i var sin byggnad.
Två handikappanpassade dubbelrum i huvudbyggnaden finns på förfrågan (Det finns gott om ramper men en rullstolsburen person kan behöva viss assistans för att ta sig runt på området då det är kuperat.)

Övrigt
Turistområde med trafik och ljud från närliggande restauranger och barer som kan verka störande. Byggt 1995, löpande renoveringar. Totalt 259 rum fördelade på två byggnader. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn och vid poolen (mot kostnad). Poolhandduk finns att låna, byte mot kostnad. Kassafack kostar ca 1,5 euro/dag (aug-17). Ett par barnvagnar (sittvagn) finns att hyra. Uttagsautomat finns på huvudgatan, ca 500 m från hotellet. Luftkonditioneringen på rummen ingår. Luftkonditioneringen i familjerummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt/nov-apr)och beroende på väderförhållanden.
**Öppnar i slutet av april, åldersgräns 6 år eller under uppsyn av föräldrar. Öppna kl. 10:00-12:00 & 14:00-16:00.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

 • Pool ( två vattenrutschkanor )
 • Barnpool

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Side - Kumköy 07330 Antalya Turkey

Telephone

:+90 242 756 04 44

Fax

:+ 90 242 756 10 71

E-post

:info@izflowerhotel.com