detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kamer

Hotell Kamer

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Gemytligt, havsutsikt och mitt i centrum
Ett intimt litet hotell med vuxen atmosfär som passar dem som sätter mer värde på läget än att det finns gott om faciliteter. Hotellet ligger mitt i den antika delen av Side med Apollontemplet och Amfiteatern runt knuten. Alla rum ligger med fantastisk utsikt över havet och det finns en solterrass och en liten strand med klippor nedanför hotellet. Den allmänna, större stranden, ligger ca 300 m bort. Hotellet har en liten bar och en mysig restaurang med terrass precis vid havet

Rummen
Små standardrum för två personer, enkelt men trevligt inredda i varma färger. Alla rum har en dubbelsäng eller två separata sängar, klinkergolv, telefon, satellit-tv, och balkong med havsutsikt. Badrummen har duschkabin med väggfast dusch, toalett och hårtork.

Övrigt
Turist/centrumområde med trafik och ljud från närliggande restauranger och barer som kan vara störande. Byggt år 1975, renoverat 2015. Totalt 16 rum fördelat på två byggnader. Wifi finns över hela anläggningen (gratis). Transferbussen stannar och släpper av vid hotell Iz Flower, 4 km bort, därifrån sker specialtransfer till hotellet då det inte är tillåtet med busstransporter i centrumkärnan. Uttagsautomat finns ca 500 m bort. Kassafack kostar ca 2 euro/dag (aug-17). Strandremsan framför hotellet är något stenig bitvis.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1975 )
  • Renoverat ( 2015 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

  • À la carte ( lunch & middag )
  • Bar, utomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Side Merkez 07330 Antalya Turkey

Telephone

:+90 242 753 10 07