detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Sunberk All Inclusive

Hotell Sunberk All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Stillsamt hotell med bra läge
Ett trivsamt, mindre hotell som ligger centralt och med närhet till den västra stranden och strandpromenaden som går in till Side centrum. Hotellet är relativt litet och passar för dem som lägger större vikt på läget än att det finns ett stort utbud av faciliteter. På området finns det en pool, restaurang, bar och en liten lummig trädgård med olika fåglar och en kaninhage. Någon gång i veckan ordnar hotellet en turkiskafton vid poolområdet. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Trevliga och traditionellt inredda rum.
Standardrummen är av varierad storlek (ca 16-25 kvm) och har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Några med möjlighet till en extrabädd. Några av standardrummen finns i bungalows (egna stuga med liten terrass).
Familjerummen (ca 30 kvm) består av två sovrum (ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar) med en dörr emellan och ett badrum. Dessa ligger på bottenvåningen.
Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (tom), laminatgolv och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Samtliga rum är rökfria. Rummen på andra våning har balkong och rummen på första våning har en mindre terrass. För de flesta rummen på bottenvåningen sker ingången via terrassen.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Ljud från närliggande moské kan ibland uppfattas som störande. Byggt 2009, renoverat 2013. Totalt 94 rum fördelat på tre byggnader samt några mindre bungalows. Ingen hiss. Wifi på hela hotellområdet (mot kostnad). Kassafack på rummen kostar ca 1,5 euro/dag (jul-17), luftkonditionering ingår. Stranden närmast hotellet är den allmänna och där är det avgift för solstolar och parasoller. Hotellet har tillgång till en privat strand ca 2 km bort (östra sidan) där solstolar och parasoller ingår. Dit går det gratis transport två gånger om dagen under högsäsong. Uttagsautomat finns ca 500 m från hotellet.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2009 )
  • Renoverat ( 2013 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool
  • Barnpool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Selimiye mah, begonya sok no 33 Side / Manavgat / antalya

Telephone

:+ 90 242 753 46 96