De senaste åren har inneburit utmaningar utöver de vanliga för rese-, transport- och turism branschen med först en pandemi som stoppade allt resande och sedan en återstart som inte har varit problemfri. Att det nu dessutom pågår ett krig i Europa som påverkar ekonomi med inflation och svagare valuta, gör att resenärsunderlaget sviktar samtidigt som kostnader för flygbränsle ökar kraftigt. Detta har lett till att det finns behov av en omstart för att säkerställa ett hälsosamt företag.

Detur har därför beslutat för att göra ett omtag av sin verksamhet och kommer därför att genomföra en omorganisation med nytt kapital som tillförs företaget. Då detta innebär förändringar i organisationen och i organisationens processer, så kommer charter verksamheten att tillfälligt pausas under en period. Återstoden av säsongen 2022 kommer ställas in.

Vi beklagar de eventuella olägenheter och besvär det kan innebära för de resenärer vars resor nu inte blir av. Det är dock dessvärre nödvändigt för att skapa den organisation som krävs för att i framtiden vara ett starkt och hälsosamt företag.

De resenärer som drabbas av inställda avgångar kommer att kontaktas av Detur kund support i turordning utifrån närmaste avresedatum först.

Hantering och kompensation för de avbokade resorna kommer att ske i enlighet med de Allmänna Resevillkoren. Enligt allmänna resevillkoren kommer återbetalningar göras inom 14 dagar.

Ledningen för Detur

Erbjudanden

Snabb-pris

HITTA DE BÄSTA PRISERNA OCH ERBJUDANDE HÄR
{{ toShortMonthYear(qpData.SelectedDate) }}
Det finns inga lämpliga priser för dessa alternativ. Ändra filter
  •  
  • Dagar
  • {{ row.name }} └ {{ row.name }}
{{ date }}

{{qpData.Description}}

Alla priser är i SEK och per person

Kontakta oss
Meddelande

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Så att du inte behöver komma ihåg

Skickar

{{message}}

Förfrågan

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Skickar

Kampanj