Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Familjeresor

Anmäl

Sand, sol, bus och lek

Att resa med barn är en härlig upplevelse för hela familjen. Men att resa med mindre barn kräver ibland lite extra planering och förberedelser. För att göra resan så smidig och bekväm som möjligt har vi sammanställt några restips till dig som ska uppleva några härliga semesterdagar med familjen. Våra tips hittar du i menyraden till vänster. 

Välj hotell och resmål. Detur erbjuder många barnanpassande resmål som bjuder på härlig sol och långgrunda stränder. Vi har också vårt eget koncept med "Glada Barn - glada föräldrar". Till sommaren 2017 gör vi en storsatsning på barnfamiljer. Vi har anpassat utvalda hotell till att ännu bättre möta familjens behov och det till ett bra pris. För visst är det så att om barnen är glada, är föräldrarna glada! Dessutom tycker ju barnen om att träffa nya kompisar och det gör man på våra familjehotell. 

På dessa hotell finns exempelvis barnstolar, barnpooler och barnsängar, bland mycket annat och stora ytor för barn med spring i benen. Hotellen har även bra lägen och flera av dem har vattenrutschkana, lekpark samt mikrovågsugn och vattenkokare på hotellet. Dessutom finns det rymliga familjerum, med plats för hela familjen. Allt för att göra semesterdagarna sköna och avkopplande. 

Hela listan på våra utvalda familjehotell och vilka faciliteter de erbjuder finner du här.