Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Tandbehandlingar

Få det perfekta leendet under din semester till Turkiet

 

Ett naturligt, vackert leende kommer inte alltid av sig själv. Men nu finns det ingen anledning längre att skylla på kostnaderna då det gäller att uppnå det perfekta leendet. Från råd om tandvård till estetisk tandvård och tandkirurgi, oavsett dina tänders skick, kan du få det i Turkiet för en bråkdel av priset. Du kommer att få utmärkt vård hos de kliniker vi samarbetar med.

Antalyaområdet är stället där du kan koppla av och glömma alla dina bekymmer. Här kan du välja att bo i en badort, i ett mer lantligt landskap eller i en storstad. Men det är ditt perfekta leende som kommer att stråla mest i dina semesterbilder när du visar dem efter semestern!

Kvaliteten på sjukvården

De kliniker vi arbetar med har anställda av hög kaliber, dess medicinska personal har utbildats i ledande Turkiska- och europeiska universitet, och i många fall, är professorer i tandvård i Turkiets tandläkarhögskolor. De är även flerspråkig och vet hur man tar hand om utländska patienter.

Den första bedömningen av patientens tillstånd börjar med att patienten skickar en kopia av sin journal och röntgenplåtar. Detta så att tandläkaren kan uppskatta vilken behandling som behövs och göra en lämplig behandlingsplan. Detta gör det möjligt för patienterna att spara tid och resor, och för tandläkaren att bättre förbereda sig den enskilde patientens behov.

Kostnaden för estetisk tandvård och proteser är betydligt lägre än i Skandinavien, utan att för det, kompromissa med kvaliteten på arbetet. Tandvårdsmaterialen som används är företrädesvis tillverkade i Europa, medan då det gäller implantat eller proteser används lokalt baserade leverantörer, vilket minimerar förseningar och ger bättre kvalitetskontroll av slutprodukten.

Om villkor, behandlings- och terapimöjligheter

Alla tandtillstånd kan åtgärdas med en mängd olika behandlingsmetoder. Allt från estetisk tandvård till proteser och endodontisk kirurgi där de mest aktuella metoderna används, allt för att sätta patienternas behov och välbefinnande i första hand. Nedan följer en vägledande förteckning över olika åtgärder och behandlingsalternativ. 

* Tandblekning med hjälp av UV-ljus eller laser

* Porslinfasader (skalfasader) etsat och bunden till emaljen på tänderna för att ändra form och färg på den befintliga tanden.

* Kronor för att täcka eller ”kapsla in” en tand och där med återställa tandens normala funktion och utseende. Alternativa material för kronor omfattar alla typer av metaller, porslin tillsammans med metall eller helkeramiska (porslin) kronor.

* Broar som ersätter saknade tänder. För att ersätta en saknad tand med en bro, måste minst en tand på vardera sidan av gluggen prepareras för en krona. Därefter tillverkas en som anpassas efter gluggen och förbinds med kronorna, och hela konstruktionen cementeras på de preparerade tänderna.

* Tandimplantat av titan används för att ersätta enstaka eller större mängder av saknade tänder.  Fixturer av titan opereras in käkbenet och får läka tills de är "integrerade" i benet. Därefter byggs kronor upp på dessa.

* Akrylproteser. Många patienter upplever svårigheter att bära konventionella proteser på grund av dålig stabilitet och minskad tuggfunktion. Användningen av dentala implantat för att förbättra stabiliteten och kvarhållning av tandproteser har blivit ganska populärt.

För din vård och komfort

* Erfaren och flerspråkig personal

* Lugn och ren miljö

* Transfer till och från ditt hotell på begäran

* Lättillgängliga platser nära lokala bekvämligheter

Hur man gör en förfrågan eller bokning:

Alla behandlingar tandvård sker på Alanya Dental Center  i Alanya (om inte annat avtalats). 

Eftersom varje enskild individ har olika förutsättningar och önskemål för sin behandling så måste varje fall utvärderas och bedömas individuellt. Detta ska göras av vårdgivaren direkt för att denna ska kunna säkerställa korrekt och kvalitativ behandling till bästa möjliga pris. För mer information, skicka en förfrågan direkt till 
info@dental-care-services.com

 

Genom Detur bokar du själva resan (flyg, hotell, transfer etc.) men du är själv i kontakt med kliniker och läkare, och bokar själv dina behandlingar.