Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Plastikkirurgi

Att vilja visa världen din skönhet börjar med en semester i Turkiet!

 

Vi förstår att självkänsla grundar sig på många faktorer, varav en är naturligtvis hur man ser ut. Plastikkirurgi idag använder både kirurgiska och icke-kirurgiska metoder för att förstärka din naturliga skönhet. Väljer man Turkiet som platsen för en operation får man det bästa av två världar: ett utmärkt och kvalitativt resultat tillsammans med en avkopplande semester!

Vi samarbetar med ledande experter i Antalya, vilket gör att vi inte enbart kan erbjuda specialister utan också ett val mellan flera semesterorter i området runtomkring Antalya.  Oavsett om en storstadssemester eller ett strandliv är din typ av semester så har vi ett alternativ för dig. 

Kvaliteten på tjänsterna och den medicinska personalen

Vi samarbetar med ledande experter inom re-konstruktiv kirurgi, vilka har mångårig internationell erfarenhet. De använder de mest tekniskt avancerade metoderna för varje behandling för att säkerställa bästa möjliga resultat. Klinikerna håller högsta kliniska standard och är speciellt designade för att få dig att känna både bekväm, och kanske till och med glamorös! I varje fall är du i trygga händer, varje fall behandlas individuellt med fokus på dina enskilda omständigheter och vad du vill uppnå. Dina alternativ kommer att tydligt presenteras liksom kostnaden för behandling så att du har kontroll över hela processen.

För din vård och komfort

• Flerspråkig personal

• Lättillgängliga kliniker i Antalyaområdet

• Möjlighet att diskutera alternativ och ta fram en behandlingsplan som passar din plånbok

• Transfer finns på begäran

Några av de behandlingsalternativ vi erbjuder

• Bröstförstoring /Bröstlyft /Bröstförminskning, där man kirurgiskt korrigerar defekter eller förbättrar formen, justerar och förbättrar storleken på brösten.

• Fettsugning avlägsnar överflödigt fett som tenderar att samlas i vissa områden av kroppen. Det finns olika typer av fettsugning, såsom buken eller facial fettsugning etc.

• Bukplastik korrigerar kirurgiskt defekterna eller förbättrar form, storlek och vision av buken.

• Ansiktslyftning / Ansikts- & halslyft tar bort rynkor och tecken på åldrande från ansiktet och halsen.

• Ögonlockskirurgi är en behandling som tar bort överflödig hud och fett från ögonlocken, vilket leder till ett bättre estetiskt resultat och förbättrar synfältet.

• Ögonbrynslyftskirurgi är ett förfarande som korrigera nedsjunkna ögonbryn till ett nytt och yngre utseende

• Näsplastik förbättrar näsans form och kan göras av estetiska skäl eller för att korrigera en defekt.

• Otoplastik gör öronen mindre utstående och de får tydligare veckbildningar. 

Hur man gör en förfrågan eller bokning:

Alla plastikoperationer sker på Anatolia Hospital i Antalya (om inte annat avtalats). 

Du kan läsa mer på klinikens hemsida, www.anatoliahospital.com

Eftersom varje enskild individ har olika förutsättningar och önskemål för sin behandling så måste varje fall utvärderas och bedömas individuellt. Detta ska göras av vårdgivaren direkt för att denna ska kunna säkerställa korrekt och kvalitativ behandling till bästa möjliga pris. För mer information, skicka en förfrågan direkt till laraht@anatoliahospital.com

 

Genom Detur bokar du själva resan (flyg, hotell, transfer etc.) men du är själv i kontakt med kliniker och läkare, och bokar själv dina behandlingar.