Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Medicinskaresor

Spara upp till 70% av kostnaden

Varför Medicinska resor till Turkiet

 

Medicinska semestrar och medicinska turister speglar en växande trend inom sjukvården. På dessa sidor vill vi ge dig en insikt i flera olika procedurer och behandlingar så som de mest populära; ögonlaserkirurgi, tandvård, hårtransplantation, termisk/ spa-wellness, fertilitetsbehandling, plastikkirurgi, fysikalisk medicin och rehabilitering. Om man väljer att genomföra en medicinsk behandling i Turkiet kan man spara cirka 30% - 70% av kostnaden jämfört med vad samma behandling i Sverige skulle ha kostat.

Genom Detur bokar du själva resan (flyg, hotell, transfer etc.) men du är själv i kontakt med kliniker och läkare, och bokar själv dina behandlingar. 

Kombinera semester och behandling

Olika typer av semesterresor är tillgängliga för de flesta av oss, men det är inte lika enkelt när det gäller medicinska resor. Men nu kan du enkelt kombinera din behandling med en oförglömlig semester i Turkiet. Nu behöver du inte välja mellan en avkopplande semester eller att genomföra medicinska behandlingar. Du kan ha båda! Vi kan tillgodose alla dina behov och ger dig det bästa av både medicinska behandlingar och en oförglömlig semesterresa.  Turkiet är ett land där öst möter väst, och traditioner, smaker och dofter skapar en kittlande blandning. Med fascinerande historia och klassisk arkitektur lika väl som lugna bergsretreater, böljande kullar som omges av doftande apelsinlundar, sandstränder med turkost vatten och romantiska kuststäder garanterar Turkiet att det finns något som passar allas semesterdrömmar.

Du kommer att bli glatt överraskade av den höga kvalitet av underhållning, shopping och kulturella upplevelser samt trendiga barer och restauranger som erbjuds runt omkring i landet. Den som sa att Turkiet bara handlade om sol och bad kunde ha mer fel!

 

Säker och tillförlitlig medicinsk Reseservice 

Turkiet är en av de mest välkända destinationerna för medicinska resor, och landet i allmänhet har en hög standard av privat sjukvård. Den främsta orsaken till att vara en ledare inom hälso- och turistnäringen är högkvalitativa tjänster och överkomliga priser.

Vi har prisvärda standardpaket men även skräddarsydda tjänster för våra gäster. Alla medicinska behandlingar och ingrepp utförs av legitimerade läkare och personal, och varje enskild klinik som vi samarbetar med ​​är registrerad hos det turkiska hälsoministeriet.

Vårt fokus ligger på tjänster inom områdena medicin, ögonlaserkirurgi, tandvård, hårtransplantation, termisk/ spa-wellness, fertilitetsbehandling, plastikkirurgi och rehabilitering i kombination med en hög servicegrad.

 

Varför genomföra din medicinska resa genom Detur

Detur har många års erfarenhet av att arrangera resor. Vår personal har besökt och gjort avtal med de bästa sjukhusen, klinikerna och läkarna runt omkring i Turkiet. 

Vi tillhandahåller medicinska resor för att ge våra kunder möjligheten att spara mycket pengar i jämförelse med vad de skulle vara tvungna att betala hemma för sjukvårdskostnader.  Eftervården är dessutom minst lika bra här, och här dessutom i en vacker och avkopplande miljö. 

Du är helt i trygga händer med oss.

Klicka på de olika alternativen av behandlingar på hemsidan för att se vilka alternativ som skulle passa dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor. Fyll i vårt förfrångingsformulär  eller använd informationen på vår kontaktsida , så tar vi hand om resten.