detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Om Detur

Om Detur

Om Detur


Detur startade 1993 som en resebyrå i Turkiet med en kund- och servicecentrerad filosofi. 1998 expanderade vi utanför Turkiet till olika delar av Europa och blev mer kända som Detur International. Företaget lade tidigt till Tunisien, Egypten och Thailand till den växande listan på resmål och år 2000 startade vi upp verksamheten i Sverige. Idag finns vi i hela Norden, och vi är stolta över att vara en av de ledande researrangörerna på marknaden med ca 200 000 gästerårligen från Norden. Vi arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men vi gör även specialresor för grupper, företag, fotbollsläger för fotbollslag, rundresor och kryssningar. Vi erbjuder dessutom ett stort och brett golfprogram i olika destinationer. Läs mer om Deturs historia här.

Kontaktinformation: 

Detur Sweden AB 
Box 190
101 23 Stockholm
Telefonnr: 08 723 46 00
Email: info@detur.se

Organisationsnummer: 556574-1260
Momsregistreringsnummer: SE556574126001  

Vår service

När du kontaktar oss får du förstklassig hjälp av våra resekonsulter som svarar på frågor om våra resmål, produkter och hjälper dig hitta den resa som passar dig bäst. På våra resmål möts du sedan av våra duktiga och kunniga reseledare som finns på plats för att hjälpa dig under din resa. Våra reseledare hjälper gärna till med tips om ditt resmål, så att du skall få ut det mesta möjliga under din vistelse och även hitta guldkornen bortom allfarvägarna. Våra reseledare möter dig på flygplatsen, följer oftast med på transfers mellan hotell och flygplats samt gör hotellbesök eller erbjuder telefonservice på resmålet. Allt för att göra din semester enklare och bekvämare.

Våra avreseorter

Detur var en av de första charterarrangörerna att i större utsträckning flyga från regionala och lokala flygplatser i Sverige. Vi förstod tidigt att man helst vill resa på semester från sin egen flygplats och slippa långa och dyra transporter till storflygplatserna. Det är ju semester, eller hur!

Vårt semesterkort DeturCard

Köp din resa nu och betala senare. Tillsammans med Resurs Bank har vi gjort det lättare att köpa resor med flera olika betalmöjligheter samt vårt eget DeturCard. Du får möjlighet att dela upp betalningen av din resa upp till sex månader utan ränta. Betalar du med kortet så bjuder vi på avbeställningsskydd, värde 200:-*. 

För golfare bjuder vi också på golfbagstransporten till Turkiet, värde 400:-**. *Gäller endast de resenärer i bokningen som betalar hela sin resa med DeturCard. **Gäller i mån av plats och gäller endast de resenärer i bokningen som betalar hela sin resa med DeturCard. 

Delbetala din resa

 Om du vill dela upp din betalning så har vi även här bra erbjudanden i samarbete med Resurs Bank. När du får avin hemskickad väljer du själv i lugn och ro hur lång tid du vill lägga upp din delbetalning på. En kreditbedömning görs online och du får snabbt besked. Din första avi kommer månaden efter köp och då väljer du betalningsalternativ.