detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Deturs Historia

Deturs Historia

Detur startade 1993 som en resebyrå i Turkiet med en kund- och servicecentrerad filosofi. 1998 expanderade vi utanför Turkiet till olika delar av Europa och blev mer kända som Detur International. År 2000 startade vi verksamheten i Sverige.

Idag finns Detur förutom i Sverige, även i Finland, Norge och Danmark och vi är stolta över att vara en av de ledande researrangörerna på marknaden. Detur var en av de första charterarrangörerna att i större utsträckning flyga från regionala flygplatser i Sverige. Vi förstod tidigt vikten av att kunna resa från sin lokala flygplats för att förkorta restiden och minska kostnaderna för hotellövernattningar och förbindelsetransporter till storflygplatserna. Från norra Sverige har vi i år flugit från både Luleå och Östersund sedan starten år 2000. Detur erbjuder semesterresor till Grekland, Turkiet, Spanien och Egypten ifrån tio olika orter i Sverige samt ifrån Köpenhamn Läs mer om våra avreseorter

Detur har alltid velat vara ett prisvärt alternativ på den svenska chartermarknaden. Detta utan att tulla på kvaliteten. Vi har ett brett utbud av hotell och lägenheter i vår produkt, av alla klassificeringar. Allt för att kunna erbjuda ett passande alternativ oavsett vem resenären är. Våra telefonförsäljare har god kunskap om alla våra resmål och hotell för att kunna guida våra kunder till ett passande alternativ. Vi har reseledare på samtliga resmål som finns där för att se till att våra resenärer får ut mesta möjliga av sin semester. Genom åren har vi även ägnat mycket tid åt att kvalitetssäkra vår produkt, mycket genom att lyssna på våra kunders önskemål och följt upp svaren från våra utvärderingsformulär. Idag har vi över 98 % nöjda resenärer.