Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Jobba hos oss

Detur söker nu en utesäljare & marketing executive

Detur Sweden AB är ett helägt dotterbolag till koncernen Detur International, med godkända resegarantier enligt kammarkollegiets rekommendationer. Detur har arrangerat charterresor från Sverige sedan 2000 och är den femte största researrangören i landet. Vi specialiserar oss på resor kring Medelhavet och till Egypten under vinterhalvåret. Vi finns idag även representerade i Norge, Danmark och Finland.


Om tjänsten
Som utesäljare har du kundansvar och arbetar med alla delar inom försäljning. Du arbetar 
aktivt med nykundsrekrytering, besöker befintliga kunder och representerar företaget vid olika
försäljnings- och kundaktiviteter. Du kommer att arbeta självständigt men rapportera till vår VD. 

Din profil
Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad, orädd och som har förmågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder. Du är full av energi, tycker om att vara med i sociala sammanhang, hålla i presentationer, skapa nya kontakter och tycker om att vara på resande fot största delen av tiden. 
Detta ställer krav på att du kan hålla många bollar i luften, är van vid ett högt tempo, kan jobba självständigt, är idérik, handlingskraftig samt kunna arbeta med kort varsel vid olika tillfällen. 

Du är en van problemlösare som ser möjligheter snarare än problem och kan självständigt driva projekt framåt varje dag. Vi utgår från att du klarar att arbeta i ett högt tempo med deadlines, under eget ansvar och att du är väl insatt i hur man håller i event samt skapar nya kundkontakter både vad gäller återförsäljare eller ev. nya samarbetspartners.

Krav
Du har ca 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Är van vid kundbesök och har stor vana av eventplanering med allt från offertframtagningar, bokning av lokal/plats, materialplanering och genomförandet av eventet. Du ska behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom resebranschen och att du är väl insatt i den.

Övrigt
Tillsvidare anställning på heltid, arbetstider vanligen mellan 08:00-17:00 men ibland kan det även innebära kvällar och helger, med start omgående. Tjänsten innebär flexibiliteten att kunna jobba hemifrån men även på vårt kontor, dock kommer du mestadels vara på resande fot inom hela Sverige. 

Vid frågor, kontakta Ahmet Eksür, 08 723 46 00. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till ahmet.eksur@detur.com senast 21 februari. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. 
Välkommen med din ansökan!

Detur Sweden söker nya medarbetare till vårt callcenter i Antalya, Turkiet.

Är du utåtriktad, väldigt serviceminded, flexibel , en duktig säljare som lätt förstår kundens behov, samt  behärskar svenska och engelska i både tal och skrift? 
 
Då är det dig vi söker!
Detur erbjuder dig en enastående möjlighet till ett spännande och utmanande arbete i en internationell miljö i Antalya.
Som resekonsult i vårt skandinaviska team ska du svara våra kunder per  telefon och mail. Du kommer att ha många varierande arbetsuppgifter inom sälj och kundservice i samband med försäljning av charterresor.

Låter detta intressant, är du varmt välkommen att sända in din ansökan och CV på engelska till: kasim.kucukbezci@detur.com 

Reseledare sökes

Vi söker reseledare till våra destinationer. Är du en social, öppen, flexibel och tålamodig person? Då är reseledarjobbet något för dig!

Att jobba som reseledare utomlands är en av de roligaste utmaningarna du kan stöta på, samtidigt som du skapar mycket goda minnen.

Du som söker skall vara minst 21 år gammal, ha körkort, och gärna ha en turismutbildning. Tidigare erfarenhet från serviceyrken är meriterande.

Om detta låter intressant skicka ditt CV med bild till Endisa Imamovic på mail: endisa.imamovic@deturgroup.com

Vänligen skriv “Reseledare” som rubrik i mailet.