Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Om Detur

Om Detur

Detur startade 1993 som en resebyrå i Turkiet med en kund- och servicecentrerad filosofi. 1998 expanderade vi utanför Turkiet till olika delar av Europa och blev mer kända som Detur International. Företaget lade tidigt till Tunisien, Egypten och Thailand till den växande listan på resmål och år 2000 startade vi upp verksamheten i Sverige. Idag finns vi i hela Norden samt Österrike, och vi är stolta över att vara en av de ledande researrangörerna på marknaden med över 200 000 gästerårligen från Norden. Vi arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men vi gör även specialresor för grupper, företag, fotbollsläger för fotbollslag, rundresor och kryssningar. Vi erbjuder dessutom ett stort och brett golfprogram i Turkiets golfparadis Belek, samt även i Tunisien och Egypten.

Våra resmål

I Sverige har Detur har specialiserat sig på charterresor till de populära länderna TunisienTurkiet , Grekland och Egypten. Vårt fokus och långa erfarenhet att arrangera resor till Turkiet och Tunisien gör att vi är experter på våra resmål, men Grekland var även ett av de första resmålen i programmet efter lanseringsåret 2000. Egypten tillkom som ett solsäkert alternativ 2003. Var du än väljer att resa med oss tar vi dig dit solen skiner och kronan räcker längre från 12 svenska avresorter samt Köpenhamn under sommaren 2014.

Kvalitet

Hela vår verksamhet går ut på en enda sak, nämligen att se till att du får en prisvärd semester med hög kvalitet och god service, samt naturligtvis många härliga semesterminnen. Därför arbetar vi hårt för att ständigt förbättra vår kvalitet, då din reseupplevelse är viktigast för oss. Så här långt under 2014, har ca 0,5% av våra kunder valt att reklamera sin resa, vilket innebär att nästan 99,5% är nöjda med sin resa. Men vi nöjer oss inte med detta, utan arbetar ständigt för att komma så nära 100% nöjda kunder som möjligt.

Brett utbud av hotell

Vi erbjuder ett varierat utbud hotell, med allt från lägenheter där du får möjlighet att komma närmare orten och människorna som bor där, till fantastiska All Inclusive-hotell, där det mesta ingår i priset och du kan koppla av fullt ut i solen. Välj den boendeform och hotellklass som passar dig bäst! Här kan du läsa mer om våra hotell och boenden.

Vår service

På våra destinationer möts du av våra duktiga och kunniga reseledare som finns på plats för att hjälpa dig under din resa. Våra reseledare hjälper gärna till med tips om ditt resmål, så att du skall få ut det mesta möjliga under din vistelse och även hitta guldkornen bortom allfarvägarna. Våra reseledare möter dig på flygplatsen, följer med på transfers mellan hotell och flygplats samt gör hotellbesök eller erbjuder telefonservice. Allt för att göra din semester enklare och bekvämare. Läs mer om vår service på resmålen här.

Boka tryggt med Detur

Detur är en stabil och pålitlig researrangör legat på den högsta ratingen ett företag kan ha i Sverige när det gäller kreditvärdigheten, som bedöms av Soliditet. Som arrangör ställer även en resegaranti på över 70,000,000:- hos kammarkollegiet. Sedan starten 2000 har det varit vår ambition att hjälpa till att göra dina viktigaste veckor på året, din semester, till ett trevligt och oförglömligt minne för livet. Välkommen till våra resmål!


Detur Sweden ABs organisationsnummer: 556574-1260

Om Detur

Detur startade 1993 som en resebyrå i Turkiet med en kund- och servicecentrerad filosofi. 1998 expanderade vi utanför Turkiet till olika delar av Europa och blev mer kända som Detur International. Företaget lade tidigt till Tunisien, Egypten och Thailand till den växande listan på resmål och år 2000 startade vi upp verksamheten i Sverige. Idag finns vi i hela Norden samt Österrike, och vi är stolta över att vara en av de ledande researrangörerna på marknaden med ca 200 000 gästerårligen från Norden. Vi arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men vi gör även specialresor för grupper, företag, fotbollsläger för fotbollslag, rundresor och kryssningar. Vi erbjuder dessutom ett stort och brett golfprogram i Turkiets golfparadis Belek, samt även i Tunisien och Egypten. Läs mer om Deturs historia här.

15 års jubileum i Sverige 

I 15 år har vi på Detur haft både privilegiet och förtroendet att arrangera svenskarnas semesterresor till värmen och vi har haft ca 820,000 gäster såhär långt. Redan från starten hade vi en fast lokal förankring på våra resmål och vår fokusering på Turkiet, Kreta och Tunisien gör oss till experter på våra resmål. Det har gjort oss framgångsrika och därför kan vi nu också erbjuda mer prisvärda resor. Detur tål att jämföras på mer än bara pris. Under jubileumsåret lanserar vi nu Rethymnon på Kreta, ett populärt resmål som innebär att vi utökar vårt program på Kreta. Här kan man kombinera strand- och stadsliv. Vi är även tillbaka med resor från Örnsköldsvik, där vi flyger till Gazipasa, Alanyas närmaste flygplats. Andra nyheter är Träningsresor till Turkiet under vår och höst, ny seniorrabatt och höstlovsflyg till Gazipasa från både Stockholm och Landvetter. 

 

Våra resmål 

I Sverige har Detur har specialiserat sig på charterresor till de populära länderna Tunisien, Turkiet , Grekland och Förenade Arabemiraten. Vårt fokus och långa erfarenhet att arrangera resor till Turkiet och Tunisien gör att vi är experter på våra resmål, men Grekland var även ett av de första resmålen i programmet efter lanseringsåret 2000. Förenade Arabemiraten tillkom som ett solsäkert alternativ 2014. Vår långa erfarenhet att arrangera resor och vårt fokus gör att vi är experter på några färre resmål och vi kan ge en närmare upplevelse av det land du reser med oss till. Vår duktiga personal vill gärna hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för dig, samt ge dig tips och information om resmålen, eller läs mer om våra resmålstips på vår hemsida. Läs mer om våra resmål här.

Våra resor 

Detur erbjuder ett stort utbud av resor. Du känner säkert till att du kan resa med oss för sol & bad, men vi erbjuder även ett stort urval av olika restyper. Följ med på en Rundresa och få en närmare upplevelse av landets natur, kultur och innevånare eller upplev Turkiets vackra skärgård på Gületkryssning från både Bodrum och Marmaris. Ska skolklassen ut och resa, fotbollsläger eller är ni på väg ut på konferens med företaget? Vi har grupp och konferensresor och har gett grupper på över 1000 personer lyckade och uppskattade evenemang i bl a Turkiet. Är du golfare reser du med fördel till golfens paradis i turkiska Belek eller till privärd golf i Tunisien. Under högsäsongerna på höst och vår har vi även våra svenska golfvärdar på plats. Läs mer om våra resor här.

Våra hotell 

Vi erbjuder även ett varierat utbud av boendetyper och klassificeringar, med allt från lägenheter där du kan rå dig själv och får möjlighet att komma närmare orten och människorna som bor där, till fantastiska All Inclusive-hotell, där det mesta ingår i priset och du kan koppla av fullt ut i solen och lämna plånboken i deponeringsboxen. Välj den boendeform, hotellklass och hotellfaciliteter som passar dig och ditt resesällskap bäst! Här kan du läsa mer om våra hotell och boenden.

Vår service 

När du kontaktar oss får du förstklassig hjälp av våra resekonsulter som svarar på frågor om våra resmål, produkter och hjälper dig hitta den resa som passar dig bäst. På våra resmål möts du sedan av våra duktiga och kunniga reseledare som finns på plats för att hjälpa dig under din resa. Våra reseledare hjälper gärna till med tips om ditt resmål, så att du skall få ut det mesta möjliga under din vistelse och även hitta guldkornen bortom allfarvägarna. Våra reseledare möter dig på flygplatsen, följer med på transfers mellan hotell och flygplats samt gör hotellbesök eller erbjuder telefonservice. Allt för att göra din semester enklare och bekvämare. Läs mer om vår service på resmålen.

Våra avreseorter 

Detur var en av de första charterarrangörerna att i större utsträckning flyga från regionala flygplatser i Sverige. Vi förstod tidigt att man helst vill resa på semester från sin egen flygplats och slippa långa transporter till storflygplatserna. Det är ju semester, eller hur! Från norra Sverige har vi i år flugit från både Luleå och östersund i hela tretton sommarsäsonger. Till sommarsäsongen 2015 flyger från tretton avreseorter. Läs mer här

Vårt semesterkort DeturCard - Delbetala din resa 

Köp din resa nu och betala senare. Tillsammans med Resurs Bank har vi gjort det lättare att köpa resor med DeturCard. Kortet ger dig möjlighet att delbetala dina resor räntefritt i upp till tolv månader. Betalar du med kortet så bjuder vi på avbeställningsskydd, värde 200:-*. För golfare bjuder vi också på golfbagstransporten till Turkiet, värde 400:-**. *Gäller endast de resenärer i bokningen som betalar hela sin resa med DeturCard. **Gäller i mån av plats och gäller endast de resenärer i bokningen som betalar hela sin resa med DeturCard. Läs mer om DeturCard här.

Om Detur 

Detur startade 1993 som en resebyrå i Turkiet med en kund- och servicecentrerad filosofi. 1998 expanderade vi utanför Turkiet till olika delar av Europa och blev mer kända som Detur International. Företaget lade tidigt till Tunisien, Egypten och Thailand till den växande listan på resmål och år 2000 startade vi upp verksamheten i Sverige. Idag finns vi i hela Norden samt Österrike, och vi är stolta över att vara en av de ledande researrangörerna på marknaden med över 200 000 gästerårligen från Norden. Vi arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men vi gör även specialresor för grupper, företag, fotbollsläger för fotbollslag, rundresor och kryssningar. Vi erbjuder dessutom ett stort och brett golfprogram i Turkiets golfparadis Belek, samt även i Tunisien och Egypten.

15-årsjubileum i Sverige

 I 15 år har vi på Detur haft både privilegiet och förtroendet att arrangera svenskarnas semesterresor till värmen och vi har haft ca 820,000 gäster såhär långt. Redan från starten hade vi en fast lokal förankring på våra resmål och vår fokusering på Turkiet, Grekland, Spanien, Egypten och Tunisien gör oss till experter på våra resmål. Det har gjort oss framgångsrika och därför kan vi nu också erbjuda mer prisvärda resor. Detur tål att jämföras på mer än bara pris. Under jubileumsåret lanserar vi nu Rethymnon på Kreta, ett populärt resmål som innebär att vi utökar vårt program på Kreta och Rhodos. Här kan man kombinera strand- och stadsliv. Andra nyheter är Träningsresor till Turkiet och Kreta under vår och höst, nya hotell i Alanya och natursköna Kemer.  

 

Våra resmål

I Sverige har Detur har specialiserat sig på charterresor till de populära länderna TunisienTurkiet , Grekland och Förenade Arabemiraten. Vårt fokus och långa erfarenhet att arrangera resor till Turkiet och Tunisien gör att vi är experter på våra resmål, men Grekland var även ett av de första resmålen i programmet efter lanseringsåret 2000. Var du än väljer att resa med oss tar vi dig dit solen skiner och kronan räcker längre från 7 svenska avresorter samt Köpenhamn under sommaren 2017.

Kvalitet

Hela vår verksamhet går ut på en enda sak, nämligen att se till att du får en prisvärd semester med hög kvalitet och god service, samt naturligtvis många härliga semesterminnen. Därför arbetar vi hårt för att ständigt förbättra vår kvalitet, då din reseupplevelse är viktigast för oss. Så här långt under 2016, har ca 0,5% av våra kunder valt att reklamera sin resa, vilket innebär att nästan 99,5% är nöjda med sin resa. Men vi nöjer oss inte med detta, utan arbetar ständigt för att komma så nära 100% nöjda kunder som möjligt.

Brett utbud av hotell

Vi erbjuder ett varierat utbud hotell, med allt från lägenheter där du får möjlighet att komma närmare orten och människorna som bor där, till fantastiska All Inclusive-hotell, där det mesta ingår i priset och du kan koppla av fullt ut i solen. Välj den boendeform och hotellklass som passar dig bäst! Här kan du läsa mer om våra hotell och boenden.

Vår service

På våra destinationer möts du av våra duktiga och kunniga reseledare som finns på plats för att hjälpa dig under din resa. Våra reseledare hjälper gärna till med tips om ditt resmål, så att du skall få ut det mesta möjliga under din vistelse och även hitta guldkornen bortom allfarvägarna. Våra reseledare möter dig på flygplatsen, följer med på transfers mellan hotell och flygplats samt gör hotellbesök eller erbjuder telefonservice. Allt för att göra din semester enklare och bekvämare. Läs mer om vår service på resmålen här.

Boka tryggt med Detur

Detur är en stabil och pålitlig researrangör legat på den högsta ratingen ett företag kan ha i Sverige när det gäller kreditvärdigheten, som bedöms av Soliditet. Som arrangör ställer även en resegaranti på över 70,000,000:- hos kammarkollegiet. Sedan starten 2000 har det varit vår ambition att hjälpa till att göra dina viktigaste veckor på året, din semester, till ett trevligt och oförglömligt minne för livet. Välkommen till våra resmål!


Detur Sweden ABs organisationsnummer: 556574-1260