detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Reseledarutbildning

Deturs reseledarutbildning

Vill du njuta av solen samtidigt som du ger våra gäster oförglömliga semesterminnen och upplevelser? 

Om du vill arbeta hos Detur som reseledare, måste du genomgå och bli godkänd på vår reseledarutbildning. Detur genomför en kostnadsfri reseledarutbildning i Turkiet vid ett par tillfällen per år, beroende på säsong. Blir du godkänd på utbildningen, placeras du efter en introduktion i aktiv tjänst på något av våra resmål.

     

Utbildningens Innehåll: 

Deturs reseledarutbilning sker i Turkiet och pågår i drygt tre veckor. Detta efterföljs av destinationsträning för de som godkänns från utbildningen, där du lär känna ditt resmål utan och innan för att på bästa sätt förberedas inför kommande säsong. Förutom ett stort fokus på service och gästhantering består utbildningen av konflikthantering, presentationsteknik och försäljning. Du får också lära dig mer om Deturs rutiner, produkter, och vår företagsfilosofi. Reseledarutbildningen ger dig en bra inblick i resebranschen och lägger bra grund i din kommande yrkesroll. 

Vi har flera antagningar per år till vår reseledarutbildning. Som reseledare för Detur har du möjligheten till ett spännande och utvecklande arbete utomlands. Det är mycket viktigt att du är flexibel, social och engagerad, samt brinner för att ge våra gäster den bästa servicen under deras semester med oss.