Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Boka tryggt med Detur

Detur

Semestra med Detur - Boka din resa tryggt

Semestra med Detur och res tryggt - Vi tål att jämföras!

Detur Sweden AB är en pålitlig researrangör och en av de högst rankade reseföretagen i Sverige, när det gäller kreditvärdighet, enligt bedömning av Soliditet. Detur Group finns representerade i hela Norden och reser du med oss, omfattas du naturligtvis av den svenska Paketreselagen och Resegarantin. Som svensk paketresearrangör har Detur en resegaranti hos kammarkollegiet.

Som kund har du sju dagar på dig från det du bokar din resa tills du ska betala din anmälningsavgift. Fram till dess kan du ändra och avboka din resa kostnadsfritt. Resan ska slutbetalas senast 21 dagar innan avresa. Är det 21 dagar eller mindre kvar till avresa ska hela resan pris betalas vid bokningstillfället. Du kan även köpa till vårt avbeställningsskydd vid bokningstillfället, vilket är 250:- per vuxen och 125:- per barn och ger dig rätten att avboka din resa ifall du eller någon nära anhörig blir sjuk, eller om något annat allvarligt förhinder som exempelvis brand i det egna hemmet skulle uppstå. Du kan även köpa till en kompletterande reseförsäkring för hela familjen.

Här kan du läsa mer om aktuella tillvalsprodukter.  

Du kan tryggt boka din nästa charterresa med Detur. 

Värdefulla semesterminnen

Hela vår verksamhet går ut på en enda sak, nämligen att ge dig en prisvärd semester med hög kvalitet och god service, samt många härliga semesterminnen. Därför arbetar vi hårt för att ständigt förbättra vår kvalitet, därför är din reseupplevelse är viktigt för oss. 

Men vi nöjer oss inte med detta, utan arbetar ständigt för att komma så nära 100% nöjda kunder som möjligt. Vi ber dig därför att ta för vana att fylla i det frågeformulär vi skickar dig per e-post efter din hemkomst. Dina synpunkter och åsikter är viktiga för vårt kvalité - och servicearbete.

Nöjda resenärer

Ibland blir inte resan som man har tänkt sig. Vi som researrangör vill få möjligheten att rätta till eventuella fel och brister som kan uppstå direkt på resemålet, så att din semester blir just det du längtat efter och sett fram emot. Kontakta därför vår reseledning redan på ditt resemål för att kunna lösa dina eventuella önskemål och synpunkter. Vi har reseledare på alla destinationer om inget annat uppges under varje resemåls faktaruta.

På vår hemsida kan du läsa mer om ditt resemål och hotell som du ska besöka, redan innan avresa och bokning. Vi försöker beskriva resemålen och hotellen så tydligt som möjligt. Vi rekommenderar att man tar reda information om resan, innan avresa för att kunna njuta mer av sin semester. Är man inte nöjd med sin resa efter hemkomst, har man självklart rätten att reklamera sin resa till oss.


Högsta Kreditvärdighet

Detur innehar AAA som betyder högsta kreditvärdighet. Klicka på länken nedan för att se vårt certifikat. 

SRF

Vi är medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen, SRF. Läs mer om fördelarna och tryggheten att resa med ett reseföretag som är en del av SRF.