Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Betalning av resa

Betalning med kontokort


Via "min sida" på detur.se kan du betala med följande kort:  

 • VISA 
 • Eurocard/MasterCard 

  För att kunna betala med kontokort på Deturs hemsida måste kortet ha en CCV/CVC-kod vilket är de tre siffrorna till höger på kortets baksida. Vänd dig till din bank om du har frågor om CVV/CVC-koden.

 • 3D Secure


  3D Secure är en säkerhetslösning för kortbetalningar på Internet som säkerställer och validerar att det är kortets ägare som genomför betalningen. Genom att vara ansluten till 3D Secure blir även tryggheten för dig som konsument hos oss mycket bättre. 3D-secureanslutna e-handelsplatser kräver att du anger ditt lösenord, förutom kortnumret, för att släppa igenom en betalning. Därigenom förhindras missbruk av kortet via stulna kortnummer, skimning mm. 
  Som kortinnehavare kontaktar du din bank om du vill ansluta ditt kontokort till 3-D Secure. Sedan får du en identifieringsmetod som du använder vid köp online. Det kan exempelvis vara ett lösenord som du använder vid köpet.  

  Säker betalning


  För att du ska känna att det är säkert att göra en bokning, betalning eller utlämnande av en del uppgifter på detur.se så använder vi oss av säkerhetsprotokollet SSL. Detta säkerhetsprotokoll ser till att informationen som skickas mellan din dator och företagets server vid ett köp alltid skyddas. Alltid när säkerhetsprotokollet används kan man se ett hänglås visas i sin webbläsare. Detur sparar aldrig information om kreditkortsnummer. Som krypteringsform vid elektronisk handel är SSL allmänt utbrett och betraktas som en mycket säker lösning. 

   

  Direktbetalning internetbank


  Har du internetbank kan du använda dig av denna vid betalning på detur.se. När du kommer till sidan för betalning väljer du Internetbank och ett nytt fönster öppnas. Du där får logga in på din bank och godkänna betalningen.
  När betalningen är klar kommer du tillbaka till detur.se där du slutför bokningen och får ditt beställningsnummer.

  Betalning med Deturcard


  När du köper din resa hos oss och betalar med DeturCard får du stor valfrihet i vilken takt du delbetalar din resa. Du kan välja att delbetala räntefritt i upp till 12 månader eller betala på längre tid, upp till 48 månader, om du vill ha en lägre månadskostnad. Ett tips är att om du bokar din resa i god tid kan du lägga upp delbetalningen så att resan är helt betald när det är dags för avresa. Minsta ansökningsbelopp är 5000 kr.