Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Allt om flyget

Allt om flyget


 Flygresan
Deturs paketresa börjar och slutar på den flygplats som angivits på resebekräftelsen. Vi har inget ansvar för anslutningstransporter. För att undvika att du får extra omkostnader om flygtiderna ändras eller om förseningar uppstår, rekommenderar vi att man köper anslutningsbiljetter som är ombokningsbara. Resorna med Detur säljs som direktflyg om inget annat uppges vid bokningstillfället. Direktflyg innebär att man reser från en flygplats till slutdestinationen utan att byta flygplan. Dock kan det ske en teknisk mellanlandning, exempelvis för att tanka, byta besättning eller ta ombord passagerare från en annan avreseort. En teknisk mellanlandning meddelas senast 21 dagar före avresa. 
 
Du måste själv undersöka avgångstiden från resmålet på anslagstavlan/pärmen i boendets reception eller ta kontakt med våra reseledare. Om du inte har för avsikt att resa med vår transferbuss till flygplatsen skall detta i god tid meddelas till vår reseledning. Om du kommer för sent till avresan får du själv stå för hemtransporten. 

Betal-/kreditkort accepteras oftast ombord men inte alltid, undantaget vid viss tax-free försäljning. Vi rekommenderar våra resenärer att ha med sig kontanter ombord, gärna i mindre valörer. Följande valutor accepteras på respektive bolag.
 

Corendon Airlines - SEK, Euro, Turkiska Lira och kortbetalning

Norwegian airlines - SEK, Euro 

Aircairo - Euro

Europeiska kommissionen har i samråd med medlemsstaternas flygäkerhetsmyndigheter skapat en lista över flygbolag, som inte uppfyller centrala säkerhetskrav (EU-förordningen 2111/2005). De flygbolagen har därmed helt eller delvis förbjudits att bedriva verksamhet i europeiskt luftrum eller får endast bedriva verksamhet under vissa restriktioner.Vi som resebolag är skyldiga att informera om denna lista. Listan uppdateras löpande, ofta två gånger per år. Länken till listan hittar du här.

GOOGLE REMARKETING CODE