Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Inför resan

Inför resan


Ospecificerad resa

I mån av plats säljs s.k. sista minuten-resor. Det är inte en rabatterad ordinarie resa. Inkvartering kan ske på ett hotell/ resmål inom eller utom Deturs ordinarie program inom en radie av ca 25 km från Deturs ordinarie hotell på ett visst resmål. Inkvartering anvisas vid ankomst till flygdestinationen. Vill man ha garanti för att hamna på ett visst resmål kan det i vissa fall köpas till vid bokningstillfället mot en avgift. 

Inkvartering sker i hotellrum eller lägenhet och motsvarar oftast en mycket enkel standard, dock alltid med dusch och toalett. Om du bokar en ospecificerad resa får du vara beredd på störningar från byggen, trafik, närliggande restauranger, diskotek m.m. Vidare kör inte alltid transferbussen ända fram till hotellet. Byte av hotell förekommer, ibland med kort varsel. Pool eller liknande badmöjligheter garateras inte på ospecificerat boende. Byte av hotell/lägenhet under vistelsen kan förekomma (ibland mer än en gång och även med kort varsel), och i dessa fall ansvarar man själv transporten. 

Om du efter det att resan påbörjats avviker från arrangemanget är du skyldig att meddela detta till Detur. Städning eller byte av handdukar ingår inte men inkluderas i vissa fall. Förbrukningsvaror som toalettpapper ingår inte alltid. Ankomststädning ingår alltid. Lakan och handdukar ingår. Måltider ingår inte. Luftkonditioneringen är vanligtvis inte inkluderad i priset, utan kan köpas till på plats.

Om fler än två personer har önskemål om att bo i samma rum/lägenhet blir oftast den 3:e och 4:e personen placerad i extrabädd för vilka det inte ges någon rabatt. Vi garanterar att upp till fyra personer får bo på samma hotell om de är bokade på samma bokningsnummer. Om du reser ensam tillkommer ett enkelrumstillägg på priset då vi inte säljer del i inkvartering. 

Reseledarservicen är begränsad men det går alltid bra att ringa eller besöka Deturs närmaste platskontor. Det går inte att ställa samma krav på en ospecificerad resa som på en resa till ordinarie pris. Kort sagt: en ospecificerad resa bör du enbart välja om du nöjer dig med ”tak över huvudet” – på något av resmålets allra enklaste hotell. Om du har några som helst anspråk beträffande komfort och standard rekommenderar vi dig att boka en resa enligt ordinarie program, med specificerat hotell och resmål. Ibland kan du byta inkvartering mot tillägg men det är endast i mån av plats och inget du kan räkna med. Transfern ingår ej men kan köpas separat före avresa från Sverige.

GOOGLE REMARKETING CODE