Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Inför resan

Prisgaranti

När du bokar din resa med Detur, får du automatiskt vår populära prisgaranti. Om totalpriset på din semesterresa med specificerat boende sänks efter att du har bokat, behöver du bara kontakta oss så får du det nya lägre priset. För att du skall kunna använda prisgarantin, krävs att det är minst 60 dagar kvar till avresa och att det finns lediga platser för samtliga i bokningen på det aktuella flyget, hotellet och rumstypen för nybokningar. 

Kontakta oss på 08 723 46 00 för att använda prisgarantin.

Prisgarantin kan utnyttjas en gång per bokning. Gäller endast icke ombokade bokningar och gäller ej bokningar gjorda med kampanjkod. 

Prisgaranti kan ej nyttjas på ospecificerade resor, endast flyg, golfresor eller gruppresor.

 

Superprisgaranti

På några utvalda hotell får du nu vår Superprisgaranti. Den innebär pris som den vanliga prisgarantin att om totalpriset på din semesterresa med specificerat boende sänks efter att du har bokat, behöver du bara kontakta oss så får du det nya lägre priset. Men för Superprisgarantin gäller att den går att använda ända fram till avresa (!). Det ska även finnas lediga platser för samtliga i bokningen på det aktuella flyget, hotellet och rumstypen för nybokningar. 

Kontakta oss på 08 723 46 00 för att använda Superprisgarantin.

Superprisgarantin kan utnyttjas en gång per bokning. Gäller endast icke ombokade bokningar och gäller ej bokningar gjorda med kampanjkod.

 

Följande hotell omfattas av Superprisgaranti:

ANTALYA

Aska Lara Resort & Spa, Sherwood Breeze Resort, Letoonia Golf Resort, Nashira Resort Hotel, Side Premium, Euphoria Palm Beach Resort, Horus Paradise Luxury Resort, Incekum Beach Resort, Vikingen Infinity Resort&Spa, Sui Resort, Sherwood Exclusive, Club Hotel Sera

RHODOS

Kresten Palace, The Kresten Royal, Evita Resort, All Senses Ocean Blue

KRETA 

CHC Galini Sea View, Hydramis Palace, Lefkoniko Beach

TUNISIEN 

Royal Thalassa Monastir, Thalassa Sousse

 

 

GOOGLE REMARKETING CODE