Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Inför resan

Inför resan


Reseförsäkring - din trygghet på resan

Varje resa är full av överraskningar, det är ju därför man reser eller hur? Men inte alla överraskningar är roliga. Därför är det skönt att ha en reseförsäkring när det väl behövs. Många hemförsäkringars och kreditkorts reseförsäkringar är inte heltäckande. För att du ska få en trygg resa har vi valt att samarbeta med Europeiska ERV.

Tillsammans med Europeiska ERV skyddar vi dig mot det tråkiga och tar hand om dig på bästa möjliga sätt. Med Europeiska ERV Semesterförsäkringen som är utformad så att den är ett komplement till hemförsäkringens reseskydd.

Vad täcker Europeiska ERVs Semesterförsäkring?

Hjälp på plats - blir du sjuk under din resa kan du uppsöka vilken läkare du önskar och få ersättning snabbt och enkelt genom att göra en anmälan på www.erv.se eller per telefon.

Ny resa eller ersättning per dag - om du blir sjuk eller är med om en olycka så att du, under mer än hälften av dagarna, inte kan göra det du tänkt göra på din resa, får du en ny resa. Annars får du ersättning per dag. 

Kom ikapp resan - om något oförutsett inträffar så att du missar avgången på ut- eller hemresan får du hjälp att komma ikapp resan. Du får ersättning för tiden du missar, nya flygbiljetter och eventuell övernattning. 

Ingen självrisk Med Semesterförsäkringen betalar du aldrig någon självrisk. Vi ersätter dessutom självrisken på din hyrda bil eller moped. 

Läs mer om Semesterförsäkring på nedan länkar:

 Produkfaktablad& Villkor för semesterförsäkringar


Rätt reseförsäkring 

Passar inte Semesterförsäkringen dig? Vi kan hitta den rätta reseförsäkringen för din resa! Läs nedan eller kontakta oss. 

Semesterförsäkring Sport – för den sportige
Semesterförsäkring Sport är speciellt utvecklad för dig som hellre spelar golf, åker skidor eller dyker än ligger och slappar på semestern. Grunden är densamma som Semesterförsäkring men med tillägg som gör att både du och din utrustning är skyddad för en aktivare resa. 

Läs mer om Semesterförsäkring Sport:  

Produktfaktablad & Villkor Semesterförsäkring Sport 


Du köper försäkringen enklast samtidigt vid bokning av resa, men det går att boka till ändra fram till avresan. Kontakta oss gärna på telefon 08-723 46 00 eller info@detur.se. Tänk på att ditt bokningsnummer gäller som försäkringsnummer.

Reseförsäkring är inte inkluderad i priset. Det är viktigt att ha ett fullgott skydd när man befinner sig utomlands. Det är ditt eget ansvar att se över ditt reseskydd före avresa. Många hemförsäkringars och kreditkorts reseförsäkringar är inte heltäckande. Detur ansvarar inte för kostnader som uppstår om reseförsäkring saknas. För gravida gäller speciella försäkringsvillkor. Försäkringskassans blankett E111 gäller bara resor inom EU. Du bör före avresa se till att din reseförsäkring täcker sjukvård, mediciner och eventuell sjuktransport från resmålet till hemlandet. Vi rekommenderar också att du ser till att din reseförsäkring täcker förlorade semesterdagar vid sjukdoms- eller olycksfall samt bagageförseningar och andra oväntade händelser.

GOOGLE REMARKETING CODE