detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Resor

Resmål

I Sverige har Detur har specialiserat sig på charterresor till de populära länderna Turkiet, Tunisien, Grekland, Dubai och Egypten. Vårt fokus och långa erfarenhet att arrangera resor gör att vi är experter på våra resmål. Var du än väljer att resa med oss tar vi dig dit solen skiner och kronan räcker längre från 13 svenska avresorter samt Köpenhamn under sommaren 2015. Här kan du se alla våra resmål.

Resmål Turkiet »

Antalya

Antalya är en typisk turkisk storstad. Här blir turisterna en del av det turkiska vardagslivet och här kombineras kultur med både shopping och nöjen.

Alanya

Alanyas kanske mest kända symbol är den 800 år gamla försvarsmuren som delar staden i två delar. Muren som ligger på 250 meters höjd är ett lokalt utflyktsmål väl värt ett besök.

Belek

Till Belek reser man hela året för att njuta av en exklusiv semester och kanske framför allt för att spela golf. Belek har blivit ett av de populäraste golfresmålen i Europa.

Bodrum

Bodrum är en charmig stad på Turkiets västkust med ca 60 000 invånare, som alltfler fått upp ögonen för.

Kemer

Vid Taurusbergens fot ligger Kemer, en charmig liten badort med internationell atmosfär och mysigt strandliv, men det är även en perfekt utgångspunkt för dagsutflykter.

Marmaris

Vid den Egeiska kusten ligger den vackra hamnstaden Marmaris med sin idylliska skärgård och turkosblå hav, nära den grekiska övärlden.

Side

Side var en gång i tiden en gammal fiskeby, som sedan formats till en av Turkiets mest populära semesterorter.

Resmål Grekland »

Kreta - Platanias

Livlig, omtyckt badort. Perfekt för barnfamiljer!

Kreta - Agia Marina

Livlig, omtyckt badort. Perfekt för barnfamiljer!

Kreta - Kato Stalos

Lugnt läge, med nära till allt.

Kreta - Gerani

Lugnt läge, med nära till allt.

Kreta - Rethymnon

Lugnt läge, med nära till allt.

Kreta - Agii Apostolii

Agii Apostoli är döpt efter en av kyrkorna på ön och ligger närmast Chania stad. Området sträcker ut sig med tre vackra halvöar mot Medelhavet och i vikarna ligger tre skyddade och långgrunda sandstränder.

Rhodos - Faliraki

Den populära semesterorten Faliraki har växt upp längs södra delen av öns kanske finaste strand, Falirakistranden.

Rhodos - Ixia & Ialyssos

 Orterna har blivit populära hos barnfamiljer som vill njuta av sol och bad, ha närheten till det livliga Rhodos stad men bo lugnare till.

Rhodos - Rhodos stad

 Rhodos stad är en historisk pärla och en fantastisk plats att tillbringa sin semestervecka på.

Resmål Tunisien »

Hammamet

Hammamet är idag en av de största semesterorterna i Tunisien. Den idylliska fiskebyn har lyckats behålla mycket av sin gamla charm och lockar fler turister varje år.

Monastir

I södra änden av Hammamet- bukten ligger franskinspirerade Monastir, ett mysigt äldre kulturcentrum med basarer och småbutkiker, men även en ny stadsdel med restauranger.

Sousse

Tunisiens tredje största stad är en stad full av kontraster, på samma gång historisk och modern och full av liv.