Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Detur Card

Delbetala din resa med DeturCard!

För att göra det lättare för dig att köpa resor har vi tagit fram DeturCard. Kortet ger dig möjlighet att delbetala dina resor räntefritt i upp till tre månader eller upp till 72 månader med ränta. Ingen årsavgift på kortet och du kan ansöka om det här på detur.se.

När du köper din resa hos oss och betalar med DeturCard får du stor valfrihet i hur du vill delbetala din resa. Detta gör att du kan hitta ett alternativ som passar just din ekonomi. Du kan välja att delbetala räntefritt i upp till tre månader eller betala på längre tid om du vill ha en lägre månadskostnad. Ett tips är att om du bokar din resa i god tid kan du lägga upp delbetalningen så att resan är helt betald när det är dags för avresa. När du delbetalar din resa öppnar sig nya möjligheter att få ut mer av resan. En liten extra summa per månad kan förgylla resan och ge dig en större reseupplevelse. Boka t ex ett lyxigare hotell eller All inclusive! Fördelarna med kortet:

 • 30 – 60 dagars fri kredit
 • Du väljer delbetalningsalternativ månaden efter köpet 
 • Räntefri delbetalning i upp till tre månader
 • Du kan slutbetala när du vill utan kostnad 
 • Ingen årsavgift

 • Vi bjuder på
  Betalar du med kortet så bjuder vi på avbeställningsskydd, värde 250:- (gäller endast de resenärer i bokningen som betalar hela sin resa med DeturCard). För golfare bjuder vi också på golfbagstransporten till Turkiet, värde 400:- (i mån av plats och gäller endast de resenärer i bokningen som betalar hela sin resa med DeturCard).


  Benämning

  Uppläggningsavgift

  Adm. avgift/månad

  Ränta

  30 – 60 dagar

  0 kr

  0 kr

  0 %

  3 mån räntefritt

  0 kr

  0 kr

  0 %

  6 mån räntefritt     

  295 kr

  25 kr

  0 %

  12 mån räntefritt

  295 kr

  35 kr

  0 %

  24 månader

  295 kr

  35 kr

  8,45 %

  72 månader

  295 kr

  35 kr

  16,45 %


  Räkna ut ditt månadsbelopp här
  Särskilda villkor
  Allmänna villkor

  Ansök om Detur Card här