Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Resor Till Egypten

Resor Till Egypten

Ett solsäkert resmål med kristallklart vatten!

Egypten och dess mångtusenåriga historia sägs vara ett av världens äldsta semestermål. Tidigare var det främst de historiska platserna som lockade med sin mystik, men nu för tiden är det ett resmål för soltörstande nordbor. Här är det ovanligt med regn och ett mer solsäkert resmål får man leta efter! 

Reser du med oss bor du på våra omsorgsfullt utvalda hotell som finns i varierande klassificering med olika utbud av faciliteter – välj utefter dina behov. Det härliga Röda havet ger en helt ny dimension åt bad och snorkling och den färgsprakande undervattensvärlden står i en klass för sig. Dykturismen var det som var startskotten för dagens semesterorter och bara efter en snabb titt under ytan är det lätt att förstå varför. 

Våra engagerade och kunniga reseledare finns på plats för att hjälpa att dig få ut så mycket som möjligt av din semester och vill du uppleva mer ska du följa med på någon av våra utflykter. Vad sägs om en snorklings- eller dykutflykt, eller varför inte följa med ut på äventyr i öknen eller att se Röda Havet härliga liv under ytan, utan att bli blöt i en glasbottenbåt. Naturligtvis kan du även koppla av vid stranden eller på ditt hotell och utforska korallreven själv. Oavsett vad du väljer att göra, så finns det möjligheter att upptäcka lite utöver det vanliga under din resa i Egypten. Vi har skandinavisk talande guider på plats.

Utanför hotellområdena, i orternas centrum finns gott om restauranger med mat från världens alla hörn. Egypten är fortfarande ett mycket prisvärt resmål och den svenska kronan räcker långt. Gott om prisvärd shopping, och här är det dags att dra fram sina bästa prutningsskunskaper. Ett prisvärt tips är handdukar, skjortor och annat härligt gjort av den berömda egyptiska bomullen som sägs vara bäst i världen! 

Vi säljer visum för 250:- per person och då slipper du köa för att köpa visum och går direkt till Deturs disk.