Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Resor till El Gouna

Resor till El Gouna

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Som en hägring i öknen

El Gouna är en spektakulär semesterort som med sina vackra laguner och nubiska arkitektur gör ett slående intryck. Orten är unik på många sätt med begränsad biltrafik och ett lugn som genomsyrar hela orten. Här har du nära till allt och oavsett om du reser som golfare, dykare eller livsnjutare kommer du att trivas. 

Golfbanan i El Gouna har en PGA bana, vilken erbjuder utmaningar för både den erfarne och nye golfaren. Du kan även besöka någon av de många festivalerna eller de marknader som finns här, köra gokart eller rida längs med stranden. Men framförallt måste du se världen under ytan och snorkla eller dyka! I Downtown finns ett mysigt torg och centrum med bra shopping och även en hel del restauranger. De mer exklusiva butikerna och restaurangerna ligger i Abu Tig Marina, där du också kan strosa runt och titta på de stora lyxbåtarna som ligger förtöjda. Det är också främst här nattlivet finns. 

I El Gouna är atmosfären lugn och avslappnad, här slipper du påflugna försäljare. Vill du uppleva mer av det genuina Egypten är det bara en kort bussresa till det mer folkliga Hurghada. Hotellen har egna stränder kring de slingrande lagunerna och de flesta stränder är relativt långgrunda och lämpar sig bra för barnfamiljer. Vill man besöka andra stränder utanför hotellet finns det gott om stränder med mysiga caféer i hela El Gouna.