Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Resor till Sahl Hasheesh

Resor till Sahl Hasheesh

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Sahl Hasheesh

Nytt och lyxigt område


Sahl Hashees är ett turistområde ca 18 km söder om Hurghada flygplats med fantastiska omgivningar i Sahl Haheesh bay. Området är ett nytt projekt som fortfarande är under viss uppbyggnad. Här finner du långa stränder och något av de bästa sandstränderna längs Rödhavskusten. Området är lätt kuperat, vilket gör att man har vacker utsikt över bukten. 
 
I Sahl Hashessh bukten ligger fler öar och korallrev som är perfekt för dykning och snorkling. Den närliggande ön Abu Hasheesh är ett naturreservat som ligger både över och under vattenytan och har ett rikt undervattensliv. Sahl Hashess har en blandning av strandhotell, semesterlägenheter, villor och shoppinggator. Flera hotell erbjuder även tennis, golf och squash.
 
Atmosfären är lugn och stilla i Sahl Hasheesh. Du kan slappna av med en promenad på Old towns shoppinggata, som även har flera cafeér och restauranger. Njuta av solnedgången och butiker längs strandpromenaden, eller kanske en ridtur längs stranden. Önskar man ett större utbud eller nattliv kan man enkelt ta sig till Hurghada. 
 
Hotellen i Sahl Hasheesh har alla egna strandremsor, långgrunda stränder som passar bra för familjer och barn. Området känns tryggt och lyxigt med dess enastående design. 
 
Välkommen till Rödahavet och en avslappande ort med massor av sol och bad.