Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Egypten

Egypten

MAKADI BAY

 • Om orten

  Makadi Bay är en ny och modern semesterort en liten bit söder om Hurghada som är familjevänlig och uppbyggd för turister. Här finns det många stora fina hotell varav de flesta erbjuder All Inclusive, här finns en fantastisk strand med ett vackert korallrev. Makadi Bay är en liten ort, och vill man shoppa och uppleva storstadslivet rekommenderar vi att du tar dig in till Hurghada som ligger ca 40 Km från Makadi Bay.

 • Nöjesliv och shopping

  Till Makadi Bay kommer du främst för att sola, bada, snorkla och dyka. Snorklingen här är något utöver det vanliga. Precis utanför hotellen finner du röda havet som har en behaglig temperatur och har ett vatten som är otroligt klart. För dig som snorklar eller dyker är detta en helt ny värld under ytan. Här hittar du koraller och färgglada fiskar som gör upplevelsen helt fantastisk. Badskor rekommenderas då det kan förekomma rester av koraller.

 • Glöm inte att…

  Makadi Bay är en lugn semesterort anpassad för barnfamiljen. Är du i detta dyk och snorkelparadis får du självklart inte missa livet under ytan, ta med cyklopet under simturen eller åk ut med oss på en båtutflykt där du har chansen att få en fantastisk upplevelse under ytan. Ta en ridtur i solnedgången eller åk med oss på en fartfylld dagsresa på jeep i öknen, möt en berberfamilj och få chansen att åka fyrhjuling i sanddynderna. I Makadi Bay finns också ett stort vattenland som passar leksugna i alla åldrar. 

HURGHADA

 • Om orten

  Den omtyckta och populära orten Hurghada är vackert belägen vid röda havskusten och den växer sig större och större för varje år. Här har du utöver de fina hotellen också en god möjlighet att uppleva det lokala egyptiska vardagslivet i den gamla stadsdelen El Dahar. Detta kombinerat med de perfekta klimatförhållandena gör det till det absolut idylliska semesterparadiset!

 • Nöjesliv och shopping

  I Hurghadas centrum, Sekalla, finns de flesta butiker och restaurangerna. Här finner man även det bästa nattlivet samt den nya marinan. I marinan hittar man många fina, mysiga restauranger, barer och framförallt båtar! Downtown, även kallat El Dahar, är den äldre, mer genuina stadsdelen som man bör ta sig till om man är sugen på att gå på basar för att fynda kryddor, sjalar och souvenirer!

 • Glöm inte att…

  Flanera längs den långa hamnpromenaden i den nya marinan i centrala Hurghada. Här bjuds det kvällstid på myllrande folkliv, gott om shopping och flådiga caféer. I södra Hurghada på Village Road är det också gott om restauranger och shopping längs den 7 kilometer långa promenadesplanaden. 

EL GOUNA

 • Om orten

  Som en liten oas reser sig denna sagolika lilla ort plötsligt ur öknens ödemarker. En egyptisk finansman hade iden om att skapa ett exklusivt semesterparadis med lyxiga hotell, vackra trädgårdar och en otrolig marina där yachter kunde lägga till. Sedan 1997, och 25 kilometer från Hurgahda, ligger nu El Gouna som är en fantastiskt lugn och avkopplande plats att semestra på.

 • Nöjesliv och shopping

  I denna relativt lugna ort finns det största utbudet av underhållning på hotellen där det anordnas olika typer av temakvällar, diskon, karaoke kvällar och shower. Nere i Marinan hittar man några butiker som säljer mer exklusiva kläder och inredning. I El Gouna slipper du påflugna försäljare och långdragna diskussioner.

 • Glöm inte att…

  Testa golfbanan El Gouna golf Club, den är nämligen en av Egyptens finaste och bästa banor. Känner man för en ridtur på hästrygg ut i den häftiga Sahara öknen, kan man välja mellan att rida ponnys, klassiska arabhästar eller varför inte en kamel? Glöm inte kasta ett extra öga på den egyptiska bomullen som har otrolig kvalité!

GOOGLE REMARKETING CODE